1pc Magnetické Krku Podpory Ortézy Kúrenie Turmalín Pás Pad Zábal Magnet Terapia Opakovane Vlastné Kúrenie Krku Pad Zábal Úľave od Bolesti
1pc Magnetické Krku Podpory Ortézy Kúrenie Turmalín Pás Pad Zábal Magnet Terapia Opakovane Vlastné Kúrenie Krku Pad Zábal Úľave od Bolesti
Sku: g9469
(0 Recenzie)
Novinka

€4.06 €10.16

Popis:

Funkcie

1.Vstavaný 9pcs veľké magnety a nano infračervené tepelné akupunktúra dot matrix uvoľní teplo a infračervenú energiu na prekonanie chlad, zlepšenie prietoku krvi a podporujú krvný obeh, ktoré môžete oddýchnuť únavu svalov a zmiernenie bolesti spojené so spoločným a krku problémy. 2.Prijíma priedušná a jemné textílie dodať pohodlné a koži-priateľský dotyk pocity bez podráždenie spôsobené vašej pokožky. 3.Nastaviteľné háčika a slučky typu zips popruh a ergonomický tvar, dizajn, rýchle uvoľnenie alebo zatvorte a zadarmo prispôsobiť tesnosť, široko vyhovovali rôznych ľudí krku s zabezpečené vlastné zapadajú. 4.Môžu byť použité na zlepšenie kvality spánku a telesné zdravie, vhodné pre ľudí, ktorý trávia dlhý čas pracovného pred počítač, spať s nesprávne pozície, trpia krku a ramien únava a krčka maternice, pevnosti, atď.

Špecifikácie

Materiál: Priedušný Textílie, Magnety Farba: Čierna Veľkosť: Jedna Veľkosť(50*10 cm)

UPOZORNENIE:

1)Vrelo odporúčam dať výrobok v dobre vetraných miestach na odstránenie zápachu pred použitím. 2)je ZAKÁZANÉ používať ľudia, ktorí sú tehotné, náchylný na krvácanie, trpí malignancies, vysoká horúčka, zlomeniny, poranenia kože, ťažkou hypertenziou.

Package Zahrnuté:

1* Magnetický Krku Podpory Ortézy

Štítky: domáce vyhrievané krku zábal, súčasná turmalín, krčná tepla, muži turmalín, cervic, telo magnet, krk úľavu, ktm krku traky, na krku podporu, desať.

  • Názov Značky: agdoad
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Účinok: krku podporu
  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Číslo Modelu: Magnetické Krku Podpory Ortézy

Súvisiace produkty