Neoprénová kapela sachrolumbar pásmo pásu-Komory Sýte
Neoprénová kapela sachrolumbar pásmo pásu-Komory Sýte
Sku: g94710
(0 Recenzie)
Novinka

€23.43 €26.03

Popis:

Chrbtica podporu pletenca

Bezpečnostné pásky Z dolnej časti chrbtice a svalov bedrovej oblasti vyrobené v neoprénová tkanina s Pružnosť viacsmerového A troch-dimenzionální kompresie, funkcie Suchý zips na prednej strane, Ktorá Pridané bezpečnosť V bedrových a sakrálne zóny.

Kapela stĺpec Nízke zahŕňa technológiu Komory Systém, Ktorý umožňuje Transpiráciu pokožky A zároveň udržiavať telesné teplo, tento dvojitý účinok, Zvyšuje komfort A Zmierňuje Bolesť Z oblasti v starostlivosti z dôvodu zranenia generované cvičenia alebo veľké úsilie.

Neoprénová pletenca je vhodný pre ľudí so zraneniami v: posledné dve bedrových stavcov (L4 a L5), v sacrum, v oblasti Panvy, Stĺpec oblasť podpory Stavcov Alebo trpia ochorení, ako napríklad Reumatoidnej artritídy , Osteoporózy, stres alebo únava, bolesti svalov, športovcov.

Pásy pre stĺpec Zabraňuje zraneniam V bedrovej oblasti, ako to funguje ako Extra podporu Pri výkone alebo zotavuje z poranenia, nehody alebo jeseň. K dispozícii v štyroch veľkostiach.

✅Extra podporu a bezpečnosť v pohybe

✅Technológia Air Systém Uzamykania

✅Záruka Najlepšej Ceny

✅ Vyrobené v Španielsku

✅ Nákup záruka ( 2 rokov / 24 mesiacov ) Výhody Bedrových sakrálne ochranné pletenca KVALITNÉ MATERIÁLY: Vyrobené v neoprénová tkanina s Pružnosť viacsmerového, Že umožňuje vziať Slobodu pohybu Pri uplatňovaní a jeden Kompresie troch-dimenzionální S jeho suchý zips pre Dokonale hodí Do vášho anatómie. TERAPEUTICKÉ Pás so Systémom Komory Umožňuje pokožke dýchať A zase Udržuje telesné teplo Pre dobre Zmierniť bolesť V oblasti generované niektoré zranenia dávať Väčší komfort Používateľa. VEĽKOSŤ: Dostupná v Univerzálnej veľkosti, Ktoré Umožňujú Vyhovuje vašim anatómie Pre Zvýšenie bezpečnosti A mať Správne nastavenie vykonávať pohyby. BEZPEČNOSŤ POHYBU: Ak máte akékoľvek poranenia bedier a sakrálny priestor, ktorý robí máte obmedzenia na pohyb, šport pásu je ideálny spojenec, Ako poskytuje Vynikajúcu Podporu Dáva solture na svoj deň. ZÁRUKA SPOKOJNOSTI : Sme vždy k dispozícii, aby vám poskytli vynikajúci profesionálny zákaznícky servis pred a po nákupe, nečakajte dlhšie a užiť si ho . Orthoprime-váš spojenec, cvičenie a obnovenie Vzduchu Zámok pásu funkcie:

✔Celková výška: 24 cm.

✔K dispozícii v jednej veľkosti.

✔Systém Air Zámok.

✔Farba: čierna a šedá. Výhody Pás pre Stĺpec

♥ Pás Chránič Z Bedrovej Sacro zóny. Extra podporu pri uplatňovaní a zmierňuje bolesť, ak existuje akékoľvek zranenie v oblasti.

♥ Uvedené pre každý šport , zranenia, Keď už existuje a dokonca aj pre každodenné použitie, ak sa zapojíte do posilňovne vám dáva podporu vám Slobodu pohybu .

♥ Bezpečné podporu V pohybe dáva vám pohodlie a vedenie kože, potenie.

♥ Umožňuje absolvent prílohu, aby sa zmestili vaše potreby. K dispozícii v štyroch veľkostiach.

♥ V OrtoPrime Máme veľké Zásoby príslušenstvo Pre vás cvičenie bezpečne, vyhnúť sa nepríjemné pocity.

Štítky: klin pad, prípad pre xiao mi 8 lite steh, ženy nohavičky bavlnené nohavičky vysoký pás, kick pad taekwondo, pláž mačka, pjcmg, bubon ohrievača, roztomilý oranžový, bambusové drevené uhlie novorodenca, Klin.

  • Materiál: Neoprénová
  • Číslo Modelu: 65008
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Názov Značky: OrtoPrime
  • Vek: Univerzálny

Súvisiace produkty