SmartYIBA 7-Palcový Farebný Displej Krytý Monitor pre Video Komunikačný Systém Video Dvere Telefón Domov Telefón Dvere Odpoveď Zvonček Jednotky
SmartYIBA 7-Palcový Farebný Displej Krytý Monitor pre Video Komunikačný Systém Video Dvere Telefón Domov Telefón Dvere Odpoveď Zvonček Jednotky
Sku: g94770
(0 Recenzie)
Novinka

€59.18 €66.49

Popis:

Úvod:

2 7 Palcový LCD stlačte tlačidlo displeja,dvere odpovede, monitorovanie a odomknúť, dual-spôsob intercom Stlmiť dverný interkom s zvonček súpravy.

1 16 rôznych druhov dverí zvony a zvonkohra.Hlasitosť, jas a kontrast sú nastaviteľné. Móda a pekný dizajn,ktorý môže byť použitý aj dekorácie vášho domu pre domácich majstrov.

1 Môžu byť použité pri apartmány, vily, hotely, kancelárie, verejné budovy.Podpora video interkom 12 monitoruje bezpečnosť & sledovacie zariadenia.

Keď niekto stlačte tlačidlo volať na vonkajšie jednotky, to bude aktívna indoor monitor, monitor sa zapne, kruhu a ukázať, video mimo. Takže môžete vidieť, kto je mimo, Potom môžete stlačiť odpoveď, tlačidlo na monitor porozprávať sa s ľuďmi vonku, odomknúť zamknúť a stlačte odpoveď znovu tlačidlo ukončiť konverziu.

Tento 2-spôsob komunikácie je lacný a efektívny spôsob, ako hovoriť s cudzincom na dvere, bez toho, aby skutočne otvorenia dverí.

Moderný Dizajn

7 palcový TFT farebný LCD displej,drôtu, kreslenie akryl prípade,slim dizajn.

Dvojakým spôsobom, intercom,Audio a Video Chat

Podpora prenos hovoru medzi monitor a zvonček,alebo monitor s ďalším monitorom v inej miestnosti,na prízemí alebo na poschodí.

Jas, Chroma, a Objem nastaviteľné. High-rozlíšenie, monitorovanie, volať, hovoriť, odblokovanie, diaľkové ovládanie. Ruku-zadarmo intercom komunikačný. 16-akord, melódia krúžok pre možnosť. Vnútorné Monitora: Displej: 7 palcový TFT LCD displej (16:9 dispaly). Rozlíšenie: 800 X 480. Vstup: AC 100-240V 50-60Hz. Výstup: DC 15V/1500mA. Prípad: ABS Inžinierske Plasty. Inštalácia:Povrchovú montáž. Rozmer: 24 x 15 x 2.6 cm (L x W x H).

Balík obsahuje: 1 * vnútorná Jednotka Monitor Poznámka: toto je len jeden krytý monitor, č patria vonkajší kamerový.

Štítky: intercom video, wifi, audio interkom systém, hikvision intercom ip, intercom monitor, tunya video zvonček, telefón, intercom jednotky, videodomofon wifi, prenosný video zvonček, displej doorphone.

  • Názov Značky: SmartYIBA
  • Číslo Modelu: V70F

Súvisiace produkty