Univerzálny 9pcs Magnety Auto, SUV Okno Snehovej pokrývky Anti-frost slnečník ochranný Kryt Auto Oblečenie čelného skla Snehovej pokrývky
Univerzálny 9pcs Magnety Auto, SUV Okno Snehovej pokrývky Anti-frost slnečník ochranný Kryt Auto Oblečenie čelného skla Snehovej pokrývky
Sku: g94812
(1 Recenzie)
Novinka

€12.44 €15.95

Popis:

Univerzálny čelného skla Snehovej pokrývky 9pcs Magnety Anti-frost slnečník ochranný Kryt Auto, Oblečenie, Auto, SUV Okno Snehovej pokrývky

Odrážky: 1、Vysoko kvalitné Materiály: Naše čelného skla slnečník je vyrobený zo silnej bavlnenej a ohňovzdorný materiál. To je vodeodolný, ohňovzdorný, ľahké a trvanlivé, a poskytuje väčšiu ochranu.

2、Bezpečnosti Strane Parapet Dizajn a Reflexné Zrkadlo Pokrytie: bezpečnostné klapky môžu byť vložené do dverí, aby sa zabránilo jej unesený vietor a môže byť v mieste, ktoré je takmer nemožné, aby sa kradnúť. Reflexné zrkadlo pokrytie môže Varovať ostatné vozidlá v noci, aby sa zabránilo zbytočným nebezpečenstvá, ako sú škrabance.

3、Jednoduchá Inštalácia/Rozoberať: Navrhnutý s 9 posilnené magnety, zväčšený a rozšírený na pokrytie kapota, chrániť stierač a rýchlo dať zapnúť/vypnúť vášho vozidla. Na aute čelné sklo kryt môže byť rozbalený na čelnom skle v priebehu niekoľkých minút.

4、Široké Uplatnenie: O 240*116cm/94.49*45.67 v. Veľkosť je vhodná pre väčšinu áut, Suv, v zime sneh prístrešia, letné slnečník, ľahko zložiť na skladovanie v kufri alebo zadných sedadiel vozidla.

5、Multi-účel a Všestranný: je dážď-odolné voči mrazu, snehu, ultrafialové žiarenie, prach, a môže byť použitý ako snehovej pokrývky v zimnom období. Môže sa tiež použiť ako čelné sklo slnečník v lete. Nechať lístie na pokrytie na jeseň a starať sa o svoje auto po celý rok.

Špecifikácia:

Meno: Universal Car Kryt

Materiál: PEVA, bavlna, netkaných handričkou (9 magnety)

Farba: mozaika

Veľkosť: cca 240*116cm/94.49*45.67 v

Váha: cca 580g

Vhodné modely: 95% auto, SUV modelov

Funkcia: sneh, mráz, slnko-ochranné, anti-theft

Balenie Zoznam:

1*Sneh blok

Štítky: snehové reťaze, v tieni slnka, kryt sklo, magnet sklo, roller záclony auto, auto krytie čelného skla, sklopné čelné sklo kryt, počítač sticky note, loptu palička, e90 slnečník.

  • Názov Značky: cacoonlisteo
  • Číslo Modelu: Univerzálny Auto Snehovej Pokrývky
  • Veľkosť: 240*116cm
  • Materiál: PEVA, bavlna, netkaných handričkou (9 magnety)
  • Názov:

Súvisiace produkty