YIQIXIN 3 Tlačidlo Smart Key Card 433Mhz ID46 PCF7926 PCF7947 Čip Na Renault Megane 2 3 Scénické Grand 2003-2008 Diaľkové Kľúča Vozidla
YIQIXIN 3 Tlačidlo Smart Key Card 433Mhz ID46 PCF7926 PCF7947 Čip Na Renault Megane 2 3 Scénické Grand 2003-2008 Diaľkové Kľúča Vozidla
Sku: g95138
(5 Recenzie)
Novinka

€6.75 €13.24

Popis:

YIQIXIN 3 Tlačidlo Smart Key Card 433Mhz ID46 PCF7926 PCF7947 Čip Na Renault Megane 2 3 Scénické Grand 2003-2008 Diaľkové Auto Tlačidlo Upozornenia: Všetky kľúče pre Renault v našom obchode nemôže použitím originálnych renault nástroj na program, ako to nemá PIN prejsť overiť! Odporúčame vám, aby program kľúčom v normálnom garáž obchod, alebo zámočník obchod. To bude ok v priebehu pol hodiny ,veľmi rýchlo !

Sľubujeme, že naše výrobky sú odlišné od väčšiny produktov na trhu, jeden je originál interný čip štruktúra, ostatné je najnovší čip. Tam je rozdiel v životnosti dva, a pretože pôvodný čip je drahé, v čase výroby, sme nie sú určené na výmenu cena pôvodnej čipovej karty smart card s cenou najnovší čip karty smart card na predaj!

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a Vysoká Kvalita!

1 - To je pre vás, ak chcete nahradiť opotrebované alebo zlomené Diaľkové Tlačidlo.Nové Diaľkové Smart Key vhodný Pre Renault kľúč.

2 - Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo.

3 - Diaľkové ovládanie frekvencia 433 MHz + batérie

4 - Budete potrebovať program kľúč a rez čepeľ na locl automobilový zámočník pred použitím.

5 - potrebujete znížiť kľúčové čepeľ a program na zápas s autom na Povolenie automobilový zámočnícka dielňa.Väčšina locksmiths teraz poskytovanie takýchto služieb,a účtovať oveľa menej, ako predajca.

Teplé Tipy:

1 - Naše výrobky nemá akékoľvek auto značky, loga, Golstroj.sk forbiden predávať s logom! ak nie je možné akceptovať, prosím, nie je cieľom. Ďakujem.

2 - Tento projekt je diaľkové ovládanie, ktoré obsahuje všetky komponenty na diaľkové ovládanie a je celý kompletný kľúč, nie len kľúč shell.

3 - obraz je skutočný produkt. Nie stiahnuté z internetu. Prosím, porovnať zadajte shell, uistite sa, že položka je rovnaký ako náš produkt pred zakúpením.(Hlavne vnútornú štruktúru, čip typu a frekvencie)

4 - Oznámenie pred tým, ako váš nákup: ak váš origional tlačidlo má rôzne vzhľad alebo frekvencia, prosím, nekupujte. To nebude fungovať.Prosím, pozorne si porovnajte pred uvedenie objednávku,veľmi pekne vám Ďakujem.

Názov položky:Pre Renault Megane Auto Tlačidlo(Odkaz) Kotúč: Uncut Čepeľ Elektronických Dosiek:Áno Hmotnosť:40 g Tlačidlá: 3 tlačidlá, Auto Logo Nálepky: Žiadna Elektronika/Batérie: Áno Transpondér Čip: ID46-PCF7947/PCF7926Chip Zoznam Balíkov: 1* Diaľkové Kľúč

1 Štýl

2 Štýl

3 Štýl

4 Štýl

Zásielky:

1.- Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.- Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu,

Takže prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe.

3.- Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete

vyberte si DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

4.- Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje,

takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin,

takže buďte trpezliví.

5.- Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie

z oficiálnej webovej stránke.

https://www.17track.net/zh-cn

Warrany:

1.- Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.- Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Za prvý mesiac sa budeme venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu( od nás na vašom mieste); Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné zaplatiť dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

3.- Akonáhle budeme mať vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť čo najskôr.

4.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

môžeme tiež dodať rôzne kľúče od auta,transpondér, žetóny a zámočník pre rôzne značky automobilov.ak ste intereasted v každom z produktov,prosím, neváhajte cantact mňa.sme veľmi radi, že vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami.Viac produktov, prosím, kontaktujte ma, budem vám najlepšiu ponuku.

Balenie:

Štítky: renault prevádzky, smart home, laguna 1, kia kx5, klobúk smart auto, led renault megane 1, scénické, renault scénické, renault scénické 3, scénické 3.

  • Iné Katalógové Číslo: Diaľkové Smart Key Card pre Renault Megane
  • Transpondér Čip: ID46-PCF7926 / PCF7947
  • Názov Značky: YIQIXIN
  • Prispôsobenie: No
  • Množstvo: 1 Ks/veľa
  • Výrobca Katalógové Číslo: RK04A/B/C/D
  • Druh/Tvar: Auto Kľúč
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov: Diaľkové Smart Key Card pre Renault Megane
  • čepeľ: Nezostrihané Čepeľ
  • Značky: YIQIXIN
  • R/C Funkcia: S
  • Hmotnosť: 0.04Kg
  • Frekvencia: 433mhz
  • Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby: Čína
  • Vhodné Pre: Pre Renault Megane Auto Tlačidlo(Odkaz)
  • Balenie: Bublina Taška
  • Výmenný Katalógové Číslo: RN-RK04A/B/C/D
  • Druh Materiálu: Plastové A Kovové

Súvisiace produkty