Boxerské Reflex, Rýchlosť Punč Ball 3 Obtiažnosti Boxer Zvýšenie Reakčnej Sily, Zlepšenie Rýchlosti, Obratnosti pre Deti, Dospelých, Príprava Vnútorné
Boxerské Reflex, Rýchlosť Punč Ball 3 Obtiažnosti Boxer Zvýšenie Reakčnej Sily, Zlepšenie Rýchlosti, Obratnosti pre Deti, Dospelých, Príprava Vnútorné
Sku: g95430
(0 Recenzie)
Novinka

€4.81 €8.02

Popis:

*1. Boxerské reflex lopta je headrope loptu alebo box spp s loptou, tiež známa ako boj loptu. To je najlepší spôsob, ako zlepšiť hand-eye koordináciou a reflexie. *2. To môže pomôcť trénovať vaše reakcie, agility, dierovanie rýchlosť, boja zručnosti a ručné koordinácie oko a zároveň poskytuje zaujímavé cvičenie. *3. Pozostáva z troch box gule rôznych úrovniach, čierna guľa je určený pre začiatočníkov. Raz to môžete kontrolovať, meniť, aby červený loptu do praxe. Zelené gule je najťažšie a najzložitejšie. *4. Vhodné pre mužov alebo žien, dospievajúcich a detí, dokonca aj box autobusy. Každý sa môže použiť na vlak, pobaviť, alebo uvoľnenie stresu. *5. Nepredvídateľnosť odrazu lopty a divoký dierovanie sila bude horieť vašich ramien, hrudníka, ramien a hornej časti chrbta, čo je veľmi vhodné pre spaľovanie a klimatizácia kalórií. *6. Je vyrobená z odolného materiálu, anti-nosenie, poškriabaniu-odolný, trvanlivý a nie je na škodu, ak budete počas tréningu.

Materiál: Silica Gel+PU Farba: Čierna + Červená + Zelená Hmotnosť:o 230 g Čierna guľa: šetrné k životnému prostrediu PU peny, priemer 6.3 cm/2.48", 25g Red ball: prírodný kaučuk, priemer 6.3 cm/2.48", 85 g Tenisový loptičku: prírodný kaučuk vložkou + chemické vlákna ihly štetiny, priemer 6,5 cm/2.56", 65g Balenie Zoznam: 3 * Lopta 1 * Silica Gel Hlavy Band 1 * Skladovanie Taška 1 * Manuálne Poznámky 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: dreva knihy, box reflex, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, loptu na hlavu, loptu box, karate chrániť, Loptu rýchlosť, xiao redmi poznámka 9t pro, loptu punč, pracovné oblečenie pre ženy office štýl.

  • Číslo Modelu: Boxerské reflex loptu
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty