Zápas Šialenstvo Dosková Hra Deti, Hračky Zodpovedajúce Inteligencia, Rozvoj Hračka Kit DAG-lode
Zápas Šialenstvo Dosková Hra Deti, Hračky Zodpovedajúce Inteligencia, Rozvoj Hračka Kit DAG-lode
Sku: g95616
(0 Recenzie)
Novinka

€14.32 €23.87

Popis:

Zápas Šialenstvo Dosková Hra Deti, Hračky Zodpovedajúce Inteligencia, Rozvoj Hračka Kit DAG-lode

Funkcie:

1. Aby sa dostane viac ľudí sa zúčastňuje, väčšina ľudí sa rozhodnú kúpiť viac ako dve.

2. Máme základné a na vysokej úrovni verziu si môžete vybrať.Na vysokej úrovni verzia pridáva 4 kubických bloky a 60 ťažšie karty do pôvodného základná verzia.Aby sa dostane viac ľudí sa zúčastňuje, väčšina ľudí sa rozhodnú kúpiť viac ako dve.

3. A zábava sa môže začať! Hráči šprinty usporiadať súbor 5 bloky tak, aby sa zápas vzor zobrazené na karte. Prvý hráč uspieť chytí kartu a nový zodpovedajúce rasy začína. Napätie vzostupe, ako ste ťahanice rýchlejšie ako a prekabátiť svojich súperov v tejto geniálny hra vnímania.

4. Najpodstatnejší prvky z tejto hry je veľká, chunkys bloky. Sú to farebné a ľahké a zábavné pracovať, aj keď ste zdôrazňuje, aby miesto nich je tá správna kombinácia.

5. Inteligentné a Rýchle Zábavy! Rýchlo-chodil a množstvom akcie! Hra rýchle vizuálne uznanie! Ideálne pre hry noci s rodina a priatelia!

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Počet Hre Hráči: 4

Položka Rozmery: dx š xv 7.8 x 3.9 x 7.8 cm

Ako Hrať?

1. Flip top karty odhaliť vzor

2. Hráči vyškriabať na zápas, s ich blokov, vzor uvedené na karte. Prvý hráč úspešne zápas vzor chytí karty a ukazuje ostatných hráčov, že konfigurácia ich blokov zodpovedá vzoru na karte. Ak hráč je správne, že kartu uschovajte. Nová karta je otočený a ďalšie kolo začína. Hráč s najviac kariet, vyhráva!

Zahŕňajú:

20 x Hrať blokov (4 sady 5 rôznych blokov).

60 x Vzor karty (12 kariet v 5 úrovniach obtiažnosti: úrovne náročnosti, sú označené symbolom počet línií, na hraniciach každého karty).

1 x pravidlá Hry

20 x Hrať blokov

60 x Vzor karty

1 x pravidlá Hry

Štítky: balenie dosková hra, topánky chlapec šialenstvo, dosková hra penguin, zápasy šialenstvo, dosková hra, token dosková hra, peniaze papier hra, dosková hra mancala, hra skóre, zlato, peniaze, hra.

  • Príležitosti: Deň detí
  • Číslo Modelu: /
  • Materiál: Plastové
  • vzor: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: No
  • Typ Veľkoobchod: No

Súvisiace produkty