1.2 m Anti Theft Zámok S 3 Tlačidlo Hamburg-Lock Zliatiny Anti-Theft prísne Bezpečnostné Bicykel Skladací Zámok Mount Držiak na Bicykel Chain Lock
1.2 m Anti Theft Zámok S 3 Tlačidlo Hamburg-Lock Zliatiny Anti-Theft prísne Bezpečnostné Bicykel Skladací Zámok Mount Držiak na Bicykel Chain Lock
Sku: g9572
(0 Recenzie)
Novinka

€9.66 €15.83

Popis:

ŠTÝLU

Funkcie:

1. Vysoká kvalita, malé rozmery, vhodné skladovanie, krásny vzhľad

2. Robustné a odolné: 26-sekcia zliatiny zinku zámok telo je nezničiteľný, anti-rezanie a anti-vŕtanie otvoru, prijíma nit technológie, aby sa zabránilo smashing zámku tela.

3. Fínsko zámok ABLOY jadro, jedinečný kruhový zámok, otvor dizajn môže zabrániť technické otvorenie. Tri tlačidlá sú tiež uvedené, zámok telo je vyrobený zo zliatiny zinku a má mimo ABS povlak, ktorý je odolnejší a povrch.

4.26 oddiel zliatiny zinku skladacia reťazca, flexibilný skladací dizajn, špeciálne nity, aby skladacie ľahké a flexibilné, môže byť ľahko uložené, a umožňuje inštaláciu a dopravy jednoduchšie.

6. Priložený držiak sa dodáva s praktickým, kvalitný držiak, č batoh skladovanie a nie je potrebné sa obávať zámok nikde povedané, vysoko kvalitný nylon plastový zámok rám, nízku hmotnosť a dobrú životnosť.

Špecifikácia:

Hmotnosť: 0.735 kg (s obalom)

Materiál: ABS náter na vonkajšie vrstvy zliatiny zinku zámok

Dĺžka: 85 cm (po expanzii)

Zložené veľkosť: 6.6 * 7.5 * 5.5

Zámok: valca

Zámok orgán: 26-časti rozšírené zámok telo nit pripojenie

Anti-theft: level 12

Balenie obsahuje:

1 x Zámok

1 x Mount

3 x Kľúče

ŠTÝL B

Funkcie:

1. Vysoký bezpečnostný faktor, zosilnené oceľové lano je rýchle a trvanlivé, vonkajšia vrstva oceľových kábel je zabalený s PVC, opotrebovaniu a korózii-dôkaz, a vzhľad je tiež štýlový a dynamický.

2. Jednoduché použitie: Každý bicykel lock má 2 jedinečné kľúče, nikto nemá rovnaký kľúč. Nemusíte použiť kľúč na uzamknutie to, len snap to spoločne používať, keď je zamknuté.

3. Bezpečné kábel požičovňa zámok: 1.2 meter dlhé flexibilné oceľové lano, ktoré môžu zabrániť požičovňa z toho, že je poškodený, rezanie a PVC povlak zabraňuje poškriabaniu a korózii.

3. Multi-účel: celková dĺžka 1,2 m, veľmi vhodný pre bicykle, skateboardy, kolobežky, kočíky, brány a ploty, grily a kosačky na trávu, športové potreby, kočíky, atď.

4. Tento produkt môže byť uzamknutý ľahko bez kľúča, ktorý bude vložený. Prichádza s dve tlačidlá, dvojité poistenie a zámok rám, a otvor má protiprachový kryt dizajn tak, že piesok a prach nemôže poškodiť zámok core

Špecifikácia:

Značka: WEST BICYKLI

Farba: Čierna/Modrá/Oranžová (Vzhľad je atraktívnejšie ako podobné výrobky)

Materiál: oceľ kábel + pvc (dôraz na materiál, bezpečnosť)

Hmotnosť: 295 g

Dĺžka: 1.2 m (po rozvíjajúce) (dĺžka určuje rozsah použitia)

Zámok jadro: čepeľ medený zámok core

Kľúč: 2 kľúče

Možné varianty: bicykle, motocykle, autá na elektrický pohon, skútre, brány a ploty, grily a kosačky na trávu, športové potreby, kočíky, atď.

Balenie obsahuje:

1 x Zámok

1 x Lock Podpora

2 x Kľúče

Štítky: dinoka požičovňa u zámok, Požičovňa Kľúč, profesionálny skladací bicykel zámok, vertikálne bicykli košík, spínač zapaľovania yamaha, zámok u, predný blatník, pôvodné skladacie zámok, kymco xciting, krádež.

  • Dĺžka 2: 1,2 m
  • Vhodné pre: Bicykle, motocykle, detské vozíky
  • Dĺžka 1: 85 cm
  • Funkcia 1: Silný Odpor
  • Hmotnosť 2: 0.295 KG
  • Funkcie 2: anti-theft
  • Typ 2: Káblový Zámok
  • Materiál: OCELE
  • Typ 1: Skladacia zámok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba 1: čierna
  • Druh: Káblový Zámok
  • Hmotnosť 1: 0.735 KG
  • farba 2: Čierna Modrá Oranžová

Súvisiace produkty