Taktická Prilba Batérie Puzdro MK2 Prilba Batériu Prilba Protiváhu Pack Prilba Príslušenstvo Pre Prežitie Airsoft Lov
Taktická Prilba Batérie Puzdro MK2 Prilba Batériu Prilba Protiváhu Pack Prilba Príslušenstvo Pre Prežitie Airsoft Lov
Sku: g95798
(1 Recenzie)
Novinka

€3.64 €5.52

Popis:

Funkcie:

1. Vyrobený z vysoko-kvalitný nylon materiálu s funkciou nosenie-odolný voči roztrhnutiu a odolný, má dlhú používanie život.

2. Vybavené RÝCHLO, prilby, to môže byť vybavené prenosným príslušenstvo, ako sú nočné videnie batérie, aby sa zabránilo pádu a zníženie hmotnosti.

3. Dual popruhy na vrchole zabezpečené cez batérie poľa viečka, poskytuje väčšiu bezpečnosť a ochranu, pričom otvorené centrum pre jednoduchý prístup k napájania.

4. Dva elastické slučky sa nachádza na oboch stranách hlavných oddelení a tiež dve zdola nachádza pásy môžu poskytnúť okamžitú náhradné skladovanie batérií.

5. Horná nylon spona pásky je možné pripojiť rôzne veľkosti IČ blesky alebo vynikajúce pre skladovanie škrtidlo s ľahko prístupné.

6. Použitie Scény: turistika, kemping, športová streľba, športové ochranný výstroj doplnky, jazda na bicykli, športové a iné outdoorové aktivity.

Špecifikácie:

Materiál:Nylon

Puzdro veľkosť:10x8x2.5cm

Pás dĺžka:16 cm

Téma:Šport

Vlastnosti:Odolná,prenosný,ľahký

Športové Typ:Lov,Streľbu,Wargame,Jazda Na Bicykli,Outdoorové Športy

Package Zahrnuté:

1x Prilba Batérie, Puzdro

Štítky: batéria jar, aeg airsoft, batérie, obráťte sa na jar, maska paintbal, striekacie pištole, keymod airsoftové príslušenstvo, airsoft tlmič, airsoft zbraň, bcm uchopenie, strieľať cieľ.

  • Názov Značky: Balight
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Textílie Typ: Tkané
  • Vzor Typ: kockovaná
  • Sezóna: Zimné

Súvisiace produkty