Inkbird Combo Skladovanie Prípade a IBT-4XS Bezdrôtová Digitálna Varenie Teplomer USB Nabíjací Kábel S Dvoma/Štyri Sondy
Inkbird Combo Skladovanie Prípade a IBT-4XS Bezdrôtová Digitálna Varenie Teplomer USB Nabíjací Kábel S Dvoma/Štyri Sondy
Sku: g96289
(1 Recenzie)
Novinka

€50.64 €58.20

Popis:

INKBIRD IBT-4XS Digitálne Bluetooth Pripojených Domácností BBQ Varenie Teplomer Mäso Teplomer s Premium Skladovanie Prípade Strany Rúra Fajčenie Varenia Grilovanie Free App

Popis:

Na Inkbird IBT-4XS je Digitálny Bezdrôtový Bluetooth Teplomer s časovač, ktorý je postavený v 1000mAh Li-Batéria, magnetické a rotácie čítanie obrazovky funkciu. Zahŕňa nehrdzavejúcej ocele sonda vám pomôže monitorovať mäsa a rúra/fajčiar teplota v rovnakom čase. Viac teplotný alarm, rozsah a čas odpočítavať alarm bude grilovanie jednoduché aj pre začiatočníkov. S dosahom až 150 stôp/50M, to vám umožní sledovať vaše mäso a fajčiar teplota kdekoľvek vo vašej domácnosti. A môžete sa pobaviť priateľov, pripravené iné potraviny, alebo majú nap. Inkbird IBT-4XS môže nielen pomôcť varenie chutné, ale aj pohodlné a šetrí váš čas. A to je najlepšou voľbou pre festival darček.

Inkbird Por tabuľka Tvrdé puzdro, Skladovanie Vrecko pre IBT-4XS Bezdrôtový Mäso Teplomer je Splash-dôkaz Shockproof. Je to tiež cestovanie ochranného puzdra v Ruke Lano, 6.7 x 4.7 x 3 cm, Čierna.

Funkcie: IBT-4XS: ✔ Nechať Si Zadarmo, Keď Si Grilovania ( GRIL Ísť, svojimi najlepšími varenie helper! ).

Dvojica to, aby váš smartphone alebo iPhone cez bluetooth funkcia (Android 4.4 + vyššie s bluetooth 4.0 modul a iOs softvér). Čítať vaše varenie teplota telefónu kdekoľvek (Bluetooth dojazd až 150ft/50M). Vysoké teploty presnosť mohli ste byť odpočinok pre vaše varenie. Vy sa nemusíte starať o svoje jedlo overdone.

✔ A ekologicky Priateľské-Toto zariadenie je zabudované v 1000mAh nabíjateľné lítiové batérie, a prichádza s 50 cm/1.64 ft USB nabíjací kábel. Plne nabitie kapacity by mohlo byť posledný na 60 hodín, ak to funguje. Kapacita batérie by mohli byť monitorované prostredníctvom APLIKÁCIE. Tak ekonomické, trvanlivé, efektívne a ekologicky.

✔ Veľké LED Obrazovky a Teplota Graf v App -- digitálny trubice LED je 2.2" x 1". Mohli by ste monitorovanie teploty čítanie jasne ešte ste 10M-15M/30ft-50ft ďaleko. Zariadenie app je s grafom funkcie. Môžete zobraziť relatívna monitorovanie teploty.

✔ Magnetické Dizajn -- magnetické dizajn na zadnej strane zariadenia by mohli byť absorbované na fajčiar, alebo pec ect. dôrazne. Ďalší úžasný dizajn je, že LED čítanie by mohlo byť otočený dvojitým dotykom tlačidla napájania. Môžete si prečítať teplota hodnotu ľubovoľnej strane.

✔ 12 Mesiacov Záruka -- Inkbird batérie prevádzkované digitálne Bluetooth teplomera je BBQ musí v každej kuchyni buď na odbornú, alebo nie. Pretože vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou, tento produkt sa opiera o naše 12-mesačnej záručnej politiky, len v prípade, že narazíte na nejaké problémy s ním. Získajte vy dnes, vyletieť vaše grilovanie výkony a urobiť každý zázrak!

Skladovanie Prípade:

✔ Premium Skladovanie Prípade -- INKBIRD Cestovné Skladovanie Účtovná Tvrdé Veci, LEN pre IBT-4XS, IBBQ-4t-taktné a IBT-4XP, ktoré dodajú vašim teplomer a komponentov na jednom mieste úradný splash-dôkaz, shockproof a trvanlivé prípade.

✔ Bezpečné EVA Materiálu-To prenosné púzdro je vyrobené z shockproof, splash-dôkaz, odolné proti poškriabaniu a prachu-doklad, EVA materiálu a odolný proti oderu, Oxford handričkou na zabezpečenie bezdrôtovej gril teplomer preč z kože preliačiny, poškriabaniu a vlhkosti s ideálna veľkosť pre účtovná: 6.7 x 4.7 x 3 cm.

✔ Ruke Lano & Zips Dizajn -- Mäkká ruka lano má pekné strane pocit a je vhodné pre outdoorové varenie, alebo na cestách so svojimi BBQ teplomery. Čo je viac, Klasické a hladké 360 stupeň zips pohodlie pre jednoduché otváranie a zatváranie.

✔ Oka Vrecku & Mäkké Penové -- Vnútri oka vrecku a mäkkej peny pre uvedenie príslušenstvo a udržať svoj gril teplomer viac stabilný, bez triašky pri výkone. Aj vo vnútri penové je odnímateľná, takže môžete používať ako zvyčajne skladovanie, keď budete mať pena von.

✔ Čo Dostanete -- Jeden prenosný, trvanlivý, skladovanie prípade pre Bluetooth teplomer IBT-4XS, Wi-Fi teplomer IBBQ-4t-taktné, gril teplomer IBT-4XP. DÔVODY POZNÁMKA: Zariadenia a príslušenstva nie sú zahrnuté.

Špecifikácia:

IBT-4XS:

Ovládanie Teploty Rozmedzie : 0~250°C /32~482°F

Teploty Presnosť : ±1°C / ±2°F

Bezdrôtový dosah : 50 m / 150ft

Upozornenie : v Priebehu Teploty Alarm/Rozsah Budíka/Času Count-down alarm

Displej : LED displej&APP

Sonda Číslo : Až 4 sondy

Štítky: bem bluetooth slúchadlá, stanica meteo bezdrôtové, ovládanie teploty, kuchyňa thermometr, pán bbq teplomer, ul varenie, inkbird ibt 4xs recenziu, bluetooth, digitálny teplomer, skmei bluetooth teplomer, kúpiť varenie teplomer.

  • Moc: Vstavaná lítiová batéria 1000mAh
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je To Inteligentné Zariadenie: Áno
  • Aplikácia: BBQ ÍSŤ APP
  • Štýl: ručné
  • Číslo Modelu: IBT-4XS Bezdrôtový BBQ Teplomer a Premium Prípade Skladovania
  • Rozmer IBT-4XS: 83x83x28mm
  • farba: Orange
  • Použitie: Domácnosť
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Typ Napájania: Lítiová Batéria
  • Teória: Regulátor Teploty
  • Sonda Číslo: Až 4 sondy
  • Max. Meranie Teploty: 120°C A Vyššie
  • Bezdrôtový Dosah: 50 m/150ft
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Veľkosť Displeja: 1.9 Cm & Pod
  • Displej: LED obrazovka&APP
  • Snímač Dĺžka: o 150 cm / 4.9 ft
  • Certifikácia: CE
  • Čistá Hmotnosť: 380g
  • Názov Značky: INKBIRD

Súvisiace produkty