Aipinchun 20m DIY Audio Slúchadlá Kábel Opravu, Náhradné Slúchadlá Medené vodiče Kábla TPE
Aipinchun 20m DIY Audio Slúchadlá Kábel Opravu, Náhradné Slúchadlá Medené vodiče Kábla TPE
Sku: g96314
(5 Recenzie)
Novinka

€10.90 €11.47

Popis:

Zbrusu nový a vysoko kvalitné Celková Dĺžka: Cca. 20 metrov . Ak si kúpite 20 metrov alebo viac, budeme mať celý kábel bez rezanie je vypnuté. Priemer drôtu: 1,5 mm/2,0 mm Každého vodiča základná veľkosť: 8*0.08 mm Povrchový materiál: TPE 5 typy káblov:

Typ 1 (2 mm, 4 drôtu core);

Typ 2 (2 mm, 3 vodiče core);

Typ 3 (1,5 mm, 2 drôt core,red&medi);

Typ 4 (1,5 mm, 4 drôtu core);

Typ 5 (1,5 mm, 2 drôtené jadro, zelená a meď).

Poznámka: (2 mm, 4 drôtené jadro) znamená, vonkajší priemer je 2 mm. A 4 drôtu core inside. Farba: čierna/červená, prosím, na vedomie, že di fferent typy rovnakej farby môžu mať farbu rozdiel!!! To môže pre kutilov, slúchadlový kábel, audio kábel usb, aux kábel, atď.

20 metrov Diy kábel

Poznámka: Budeme prebalíte tejto položky znížiť prepravná hmotnosť papiera a vrece na odpad. My záručný tovar vám bude dobre zaobchádzať a chrániť. Poďme chrániť životné prostredie spolu!

20 Metrov/veľa DIY Audio Slúchadlá Kábel Opravu, Náhradné Slúchadlá Drôt, Kábel, Čierna/Červená/Fialová

SKU: AA0277X20

Tovar bude expedovaný do 3 pracovných dní na platby prijaté. Položky sú odoslané prostredníctvom letecky z Číny, ktoré trvá približne 10-25 pracovných dní všeobecne. Ak sa vám páči rýchlejšie zásielky spôsoby, ako DHL/EMS alebo iné osoby, prosím, kontaktujte nás pre ceny. Čas dodania závisí od destinácie, počasie a ďalšie faktory

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 1 mesiac, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný po uplynutí 1 mesiaca, môžete stále posielať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Naším cieľom je, aby sa všetky naše zvyky, ako šťastný, ako je to možné pri nákupe u nás. Keď sa budete cítiť spokojný, potom, čo dostanete položky, prosím, vyplňte objednávku a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 skóre. Ak existuje nejaký problém, ktorý robí si spokojný alebo nespokojný, a nižší rating, alebo odísť iné ohlasy, prosím, držte a kontaktujte nás na riešenie. Budeme chcete vyriešiť tento problém čo najskôr.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek a čokoľvek. Budeme vždy tu pre vás. Kontaktujte nás, prosím, o kombinácii, aby pre tretí bod alebo viac. Prosím, zanechajte nám 24 obchodných hodín odpovedať na váš e-mail obavy . Hromadné objednávky lepšiu cenu, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

Štítky: pre slúchadlá, držiak dreva, slúchadlá opravy drôt, oprava slúchadlový kábel, audio diy kit, honda audio kit, amp diy kit, auto mrazničky, px100, diy otvorte zadný slúchadlá bývanie, kábel mmcx trn.

  • Veľkosť: Approx. 20meters
  • 2 Farebné Možnosti: Prosím, zanechajte správu, alebo pošleme je náhodné
  • Číslo Modelu: Univerzálny
  • Package: No
  • Priemer Drôtu: 1,5 mm/2,0 mm
  • 5 typ voľby: #1,#2,#3,#4,#5; nechajte nám správu!
  • 20 metrov: môže byť zmiešané iný typ kábla.
  • Poznámka: Prosím, dovoľte malý farebný rozdiel!
  • Názov Značky: Aipinchun
  • Položka Druh: Slúchadlá Káble

Súvisiace produkty