Owiter Dlho Kvetinový Župan Kimono Svadobné Čistý Satin Hodvábny Župan Noc Šaty Svadobné Šaty pre Družičky Nevesty Sleepwear Kvet
Owiter Dlho Kvetinový Župan Kimono Svadobné Čistý Satin Hodvábny Župan Noc Šaty Svadobné Šaty pre Družičky Nevesty Sleepwear Kvet
Sku: g96601
(2 Recenzie)
Novinka

€8.32 €14.11

Popis:

1798251267471271 2019 Hot predaj Svadobné Nevesty Šaty USA $ 12.30 /kus NÁS 15,99 dolárov /kus USA $ 13.99 /kus USA $ 16.99 / USA $ 18.99 / USA $ 12.99 /kus USA $ 14.99 /kus USA $ 12.99 / USA $ 19,99 DOLÁROV / USA $ 16.99 / USA $ 14.00 /kus USA $ 18.99 / USA $ 12.30 / USA $ 19,99 DOLÁROV / USA $ 15.99 / USA $ 16.99 / USA $ 13.99 / USA $ 10.99 / USA $ 19,99 DOLÁROV / USA $ 18.99 / Popis Produktu

Funkcie Stav : Úplne Nové

Dostupné Farby : Ako na obrázku

dlhý župan veľkosť

Krátke S/M,L/XL,XXL veľkosť župan

4.8.12 veľkosť deti župan

Župan veľkosť:

Dĺžka: 1 3 2 cm, prsia 12 0 cm,rukáv 36 cm rameno 6 0 cm

Platba Libra Šterlingov, AU, Eur a USD prijaté prostredníctvom PayPal pre až 200 USD. Predávajúci si vyhradzuje práva, ktoré nie sú na lodi na nepotvrdené adresa pre viaceré cenové ponuky, Dodacie údaje Sme odoslanie výrobkov prostredníctvom Čína Príspevok a poskytnúť vyjadriť nasledovne:

1. Registrovaný air mail(príspevok k väčšine krajiny): Normálne príchode na miesto určenia 16-29 dní.

2. E-paketové podporte NÁS UK AUNormal príchode na miesto určenia 7 až 15 dní

3. Express(DHL/EMS, atď.): Normálne príchode na miesto určenia 3-8 Pracovných dní.

Následné je odhadovaný čas tabuľke doporučene:

Ak položka je stratené počas prepravy s doporučenou poštou, prosím, aby nás pre tvrdenie o post office.

Prepravné náklady budú vzťahovať na manipulačné poplatky, balenie poplatkov a poplatkov za doručenie. Tovar vám bude odoslaný na paypal potvrdil adresy len, preto sa prosím uistite sa, že adresa je správna. Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane. Pretože dodacia lehota je vysoko závislá a poskytovaných poštových Služieb (okrem víkendov a sviatkov) podľa mojich skúseností. Vlastné v nasledovať krajiny je prísne, takže dodacia lehota na tieto krajiny sa niekedy môže byť dlhšie ako iné hlavné krajiny: Taliansko, Nemecko, Francúzsko, Španielsko atď. Ak ste boli z týchto krajín, prosím, buďte trpezliví. Upozornenie: táto nemajú znamenať, že nie sú žiadny problém určite v zvykom v iných hlavných krajín. Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti v oboch našich krajinách. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Kupujúci by mal zodpovednosť za žiadne povinnosti a vlastné poplatky z vašej krajine. Prosím, informujte sa u svojho vlastného pred cenovú ponuku. Vráti Vrátenie a Záruka:

Ponúkame 60 dní exchange service záruka od dátumu kúpy, ak položka je chybný.

Ak položka je poškodenie alebo poruchy spôsobené dodanie alebo byť pri normálnom používaní. Bude vám ponúkajú na návrat.

Ak ste dostali nesprávnu položku, zobrazí sa ponuka pre návrat.

Vzhľadom na špecifickosť digitálneho výrobku niekedy môže kupujúci si myslím, že dostal chybnej položky (v skutočnosti to môže byť dobré ),ale žiadny orgán môže potvrdiť, alebo nie, intuitionist dôkaz podporu, kupujúci bude ešte ponúknuť pre návrat.

Vezmite prosím na vedomie, že: všetky chybný tovar musí byť vrátený do 2 mesiacov od dátumu nákupu na výmenu alebo vrátenie peňazí. Kupujúci je povinný vrátiť položiek na naše Čína úrad na jeho/jej vlastné náklady post-stránku.

Nárok na BEZPLATNÚ výmenu veci alebo na vrátenie výrobku musí byť:

dostali sme sa vrátili položka "ako nové", stavu, a kompletný so všetkým príslušenstvom (ak je to možné, originálne krabice a obaly).

Tento sľub neobsahuje chyby spôsobené nehodou, nesprávnym používaním, a iné bežné použitie.

Spätná väzba:

Ak máte akékoľvek problémy s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás. Sme veľmi hrdí na naše zákaznícke vzťahy a naša spätná väzba, hodnotenie a bude sa snažiť vyriešiť akékoľvek problémy.

Odporúčame kupujúcemu kontaktujte nás e-mailom, ktoré môžu obsahovať predchádzajúce diskusie, ak kupujúci majú problém na položku, aby sme mohli vedieť, čo sa stalo konkrétne a vyriešiť rýchlo. O nás Ako profesionálny predávajúci čínskych výrobkov, Peking yuxin international Trade Co. ltd Naša spoločnosť sa špecializuje na riešenie v rúchu Produktu., šaty, svadobné šaty,bridesmaid, potápačské ,Ponúkame najlepšie ceny na trhu a rôznych produktov,Ako medzinárodný podnik, snažíme sa zvýšiť náš podiel na trhu v Amerike, Európe, Ázii .boli sme radi, že riešenie akéhokoľvek predajcu a zákazníka .

Štítky: svadobné šaty, bridesmaid, župan, hodvábny župan, nevesta župan, dragon kimono župan, baby doll hodváb, dlhé šaty nevesty, satin kimono župan dlhý sise, župan ženy, nočné šaty žien spánku dlhé.

  • Dĺžka Šiat: Členok-Dĺžka
  • Sezóna: Jeseň
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Faux Hodváb
  • Číslo Modelu: LYH001
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Textílie Typ: Satin
  • Materiálové Zloženie: HODVÁB
  • Štýl: kimono
  • MPN: Neuplatňuje Sa
  • Názov Značky: Owiter
  • Rukáv Dĺžka(cm): Tri Štvrtiny
  • Nemravný Obrázok: No

Súvisiace produkty