AKARZ Slávnej značky Najlepšie nastaviť jedlo levanduľový ESENCIÁLNY OLEJ Aromaterapia tvár, telo, starostlivosť o pleť kúpiť 2 get 1
AKARZ Slávnej značky Najlepšie nastaviť jedlo levanduľový ESENCIÁLNY OLEJ Aromaterapia tvár, telo, starostlivosť o pleť kúpiť 2 get 1
Sku: g96729
(1 Recenzie)
Novinka

€7.34 €18.35

Popis:

Popis Levanduľový Esenciálny Olej Levanduľa je rastlina, z ktorej kvety, listy a stonky sú parná destilované, aby sa levanduľového esenciálneho oleja. Tento multi účel olej\ \ 's aktívne zložky zahŕňajú étery na linalyl a geranyl, geraniol, linalol, cineol a kumarínu. Niektoré krajiny, ktoré vyrábajú levanduľový esenciálny olej sa Bulharsku, Anglicku, Francúzsku a v Stredomorí. Levanduľa je rastlina, z ktorej kvety, listy a stonky sú parná destilovanej. Tento multi-purpose oil\ \ 's aktívne zložky zahŕňajú étery na linalyl a geranyl, geraniol, linalol, cineol a kumarínu. Na analgetický, antiseptické a antibiotické vlastnosti levanduľový esenciálny olej, aby to skvelé pre liečbu prechladnutia, chrípku a kašeľ, a najlepší spôsob, ako ho použiť pre tieto podmienky je vdychovanie cez steam. Para je veľký anti-vírusové liečby na jeho vlastné, ale pri kombinácii s levanduľový esenciálny olej dostanete upokojujúce a decongesting prvkov, spolu s zničenie baktérií, ktoré môžu byť zodpovedný za ďalšie infekcie. Levanduľový esenciálny olej je nádherný sedatívum, ktorý pomáha pomoci v spánku. Keď masírovať do chrámov, levanduľový esenciálny olej môže pomôcť zmierniť bolesti hlavy. Pre svalové bolesti, tento olej je vynikajúci, najmä v zmesi s Rozmarínový esenciálny olej alebo esenciálny olej, Majoránka, ako vlastnosti Levanduľový esenciálny olej zlepšiť, ak v zmesi s iným esenciálny olej (to tiež zlepšuje vlastnosti silice jeho zmesi s!). Počas práce, levanduľový esenciálny olej sa obaja zníženie bolesti a posilnenie kontrakcie (najlepšie masírovať do dolnej časti chrbta), pomáha rýchlosť práce. Pre kožné ochorenia a všeobecnú starostlivosť, levanduľa je vynikajúci esenciálny olej. Pri liečbe akné, je to jedna z najužitočnejších éterické oleje, ako to inhibuje rast baktérií, ktoré spôsobujú infekcie, pri práci liečiť škody, ktoré už boli vykonané. Niektoré éterické oleje fungujú dobre pomôcť stimulovať rast zdravých buniek (Levanduľa, Neroli a Tea tree), tak pomocou niektorej z týchto éterických olejov v pravidelnej starostlivosti o pleť režimu prispieva k pokožke skvelé! Ako repelent, levanduľový esenciálny olej pomôže ochrániť oblečenie, posteľnú bielizeň a uteráky (namočte vatový tampón a miesto vo svojom bielizeň skrinky), ako aj na kožu, keď sa uplatňuje v spreji, alebo telové mlieko. Ak by ste mali zabudnúť na to použiť repelent predtým, ako idete von a stať sa dostať pohrýzol, Levanduľový esenciálny olej pomôže prijať sting mimo zhryz, pomôcť zastaviť od nakazenia, a pomáhajú to hojí rýchlejšie. Levanduľový esenciálny olej je jedným z mála esenciálnych olejov, ktoré môžu byť použité na pokožku, elegantné a č domov by mal byť bez fľaše! Hodí aj s Bergamot esenciálneho oleja, Strúčik esenciálny olej, Rozmarínový esenciálny olej, Eukalyptový esenciálny olej, esenciálny olej Pačuli, Clary šalvia esenciálny olej, Ružový esenciálny olej a Jasmine esenciálny olej.

Levanduľový esenciálny olej použitie: 1 vdýchnutí. Levanduľový esenciálny olej do plnej horúcej vody vo vani, nie viac ako 3 kvapky, miešajte po nástupe vaňa spôsobom, striedajú so úst, dýchanie, nechajte 5-10 minút. Ak nie je voda na umývanie vaňa, môže klesnúť do esenciálny olej z levandule pomáhajú zmierniť tlak, kožné a upokojuje nervy. 2 zadymenie metóda. Esenciálny olej, aromaterapia je pri vode kontajner, voda sa naleje do aromaterapia pece, pridajte 5 kvapiek levanduľového esenciálneho oleja, zapálil sviečky a umiestnené v aromaterapii pec pod môže byť. Ale všimnite si, či vaše sviečka je korenie so slovami, preto je potrebné venovať pozornosť na dve znečistenia, pretože Sviečka, Vôňa a zápach alkoholu bude zmiešaný s olejom zápach, efekt. 3 náteru metóda. Môže byť základom 10 ml olej zmiešaný s asi 5 kvapiek levanduľového esenciálneho oleja, plne nasadené po použití po čistení. Ak akné je dlhá MM, môže byť zriedený levanduľový esenciálny olej, a potom použite vatový tampón namočený v niektorých maľované priamo na tvári, môže byť opuch anti-poburujúce, tiež môže zastaviť krvácanie liečenie akné. Ak trpíte plesňami sex vaginitis, môže byť aplikovaný priamo pomôcť znížiť zápal v vulvar a sprievodca, s levanduľový esenciálny olej, rýchle obnovenie vaginálnej zdravie. 4 masáž metóda. Ak je masáž tváre môžete upraviť dobré levanduľového esenciálneho oleja do dlane vašej ruky, 2-3 kvapky, tvárou v tvár od zdola nahor maľba, v čele zvnútra von, masáž okolo očí, s krúžok prstom ukazovať cestu, aby sa jemne stlačte, nakoniec z zdola nahor, masáž tváre a brady. Ak hrudníka, masáž, kvapiek 2-3 kvapky na kari prospech s masážny olej v ruke alebo na hrudi, potom s rukou z oboch stranách hrudníka mimo tlačiť uprostred, na oboch stranách každej 30-krát, ruku do shellu ako zakrýva prsia zdola, po urobiť bradavky vytiahnuť, celkom 20-krát, mierne ohnutý na vedomie. Ak olej nie je úplne asimilovali slová, môže používať obe ruky okolo prsia masáž v kruhu. 5 vstrekovanie metóda. Používané pre domáce dezinfekcia. Metóda je 3-5 kvapiek levanduľového esenciálneho oleja do 30 ml destilovanej vody, dobre potraste, sprej na oblečenie, nábytok, skrine a dokonca aj na koberci môže plesniam dôkaz antibakteriálne, antihelmintikám, dezinfekcia, tiež môže priniesť čerstvé vône. Použitie levanduľový esenciálny olej veciach, ktoré potrebujú pozornosť, 1 malé množstvo levanduľový esenciálny olej upokojiť nervy Zhumian, ale nadmerné levanduľový esenciálny olej môže urobiť človek stal nadšený, ale nedajú spať. Takže keď vaňa, len 4-6 kvapiek. 2 aj v tom najskromnejšom olej, musí byť citlivú pokožku test pred použitím. 3 esenciálne oleje môžu prechádzať. Zrýchliť krvný obeh, takže menštruácie, tehotenstva a dojčiace ženy môžu\ \ 't použitie.

Štítky: čierny olej, tváre olej, čínsky olej, silný levanduľový esenciálny olej, aromaterapia plošných, akarz olej, difusser esenciálny olej, prírodné, laikou levanduľový olej, chryzantéma olej, maca koreň.

  • Účinnosť: Hydratujú,Vrásky,akné, Jazvy opravy Pomôcť spánku starostlivosti o pleť chudnutie
  • Číslo Modelu: AD002
  • Využitie 2: Éterické oleje pre aromaterapia výustiek
  • Certifikácia: Medzinárodné Esenciálny Olej Združenia
  • Položka Druh: Esenciálny Olej
  • Zložka: levanduľový esenciálny olej
  • Použiť obal: Všetky Pokožky
  • Použitie 1: Wellness , Masáž , Aromaterapia
  • Starostlivosť O: Starostlivosť o tvár, starostlivosť o Pleť, starostlivosť o Telo
  • Esenciálny Olej Typu: Čistý Esenciálny Olej
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: AKARZ
  • Veľkosť Balenia: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Typ Jednotky: kus
  • NET WT: 10 ml*3
  • Krajina/Región Výroby: Francúzsko
  • Éterické oleje Kvality: Top-kvality tovaru
  • Číslo Certifikátu: ISO/9842_2005_00202
  • Hmotnosť Balenia: 0.45kg (0.99lb.)

Súvisiace produkty