ZigBee Plynu Detektor Domácnosti Horľavý Plyn Zemný CH4 Detektor Úniku Plynu Úniku Tester Tuya APP Remote Contro NÁS PLUG
ZigBee Plynu Detektor Domácnosti Horľavý Plyn Zemný CH4 Detektor Úniku Plynu Úniku Tester Tuya APP Remote Contro NÁS PLUG
Sku: g96984
(1 Recenzie)
Novinka

€21.99 €31.41

Popis:

Poznámka: smart ZigBee Tuya Plynový Senzor musí pracovať s Tuya bránou Hub, ktorý podporuje protokol ZigBee. To nemôže fungovať bez Tuya ZigBee inteligentná brána.

Prehľad:

Produkt smart ZigBee Tuya horľavých plynov detektor so zvukom riadka alarm. Keď sa spustí plynu detektor, bude alarm s vstavaná siréna. Tento detektor prijíma polovodičový senzor, ktorý je stabilný a spoľahlivý. To udržuje miesto v bezpečí pred hrozbami z horľavý plyn (ako skvapalnený ropný plyn, zemný plyn, metán, atď.). To je široko používaný v kuchyni, obývacej miestnosti, garáže, obchodné centrum, hotel, reštaurácie, kancelárske budovy, školy, banky, knižnica, počítač domu a sklad, atď. ak nemá vodnej pary a má hrozby horľavý plyn.

Funkcie:

【APP Remote Control] vyzýva Po pripojení s ZigBee Hub môžete sledovať dynamiku horľavý plyn v reálnom čase prostredníctvom mobilnej APLIKÁCIE SmartLife/Tuya. Aby váš domov múdrejší, bez ohľadu na to, ako ďaleko od domova.

【Zemný Plyn & LGP Zistiť] vyzýva Tento plyn detektor sa používa hlavne v kuchyni na detekciu zemný plyn (Metán) a LPG (Skvapalnený Ropný Plyn) únik, prevencia potenciál výbuchu plynu a chrániť bezpečnosť rodiny.

【APP Oznámenia] vyzýva Keď horľavé úniku plynu, a koncentrácia plynov hodnota dosiahne 8% LEL, detektor bude vydávať zvuk budíka a push notifikácia alarmov na APLIKÁCIU automaticky.

【70 db Hlasný Zvuk] vyzýva Raz spustí, červená LED dióda bude blikať s hlasnými vysokej hlasitosti zvuk budíka, hlasnejšie než 70 db. S testovacie tlačidlo. Široko používané v domácnosti, továrne, školy, obchody, úrady, domy, obytné priestory, kde požiarnej prevencie alarm je potrebné.

[Nový Dizajn a Ľahko-to-install] vyzýva Vysoká stabilita semi-conductor senzor prijala. Exkluzívne dymu inteligentný algoritmus, vysoká citlivosť, žiadny falošný poplach, silné anti-interferencie. S power adaptér, bez batérie potreby.

Špecifikácie:

Napájacie Napätie: DC12V

Spotreba energie: ≤3W

Detekovaný Plyn: Zemný plyn(CH4)

Alarm Koncentrácia: 8%LEL±3%LEL

Power: Power LED Neustále Zelená

Snímač Poruchy: Poruchy LED Neustále Žltá

Alarm Označenie: Červená LED bliká + zvukové upozornenie

Hladina hluku: 70 db/M

Protokol ZigBee

APLIKÁCIA: SmartLife/Tuya

Prevádzková Teplota: -10°C ~+50°C

Prevádzková Vlhkosť: ≤95% RH

Položka Veľkosť: Cca. 9 * 9 * 3.7 cm (L*W*H)

Položka Hmotnosť: Cca. 180 g / 6.3 oz

Veľkosť Balenia: Cca. 14 * 12 * 6typ / 5.5 * 4.7 * 2.4 v

Hmotnosť Balenia: Cca. 200g / 7.1 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Tuya Zigbee Detektor Úniku PLYNU,

1 * Sada Montážnych Skrutiek a Nálepky

1 * Napájací Adaptér

Štítky: mini sonoff, eú zigbee plug, valec časovač, infračervené tester, plynový senzor, únik plynu senzor, tuya zigbee, úniku plynu, , zigbee, LoraTap.

  • Zapojte: NÁS Plug
  • Kód: S4404US

Súvisiace produkty