PROZOR 3 Optický SPDIF Toslink + 1 Koaxiálny Toslink Prepínač Digitálneho na Analógový Audio Prevodník s IR Diaľkové Ovládanie Hlasitosti DAC
PROZOR 3 Optický SPDIF Toslink + 1 Koaxiálny Toslink Prepínač Digitálneho na Analógový Audio Prevodník s IR Diaľkové Ovládanie Hlasitosti DAC
Sku: g97189
(4 Recenzie)
Novinka

€15.82 €25.51

Popis:

3 Optický SPDIF Toslink + 1 Koaxiálny Digitálneho na Analógový Audio Prevodník s IR Diaľkové ovládanie

1. Digitálneho na Analógový Audio Prevodník, Prevod Koaxiálny/ Toslink/ Optické na Analógový signál L/R Audio, s 3,5 mm Audio Výstup, môže Sa Pripojiť na Slúchadlá, Slúchadlový Zosilňovač Funkciu.( prosím nastavte PCM alebo LPCM nastavenia ako je to uvedené nižšie: Nastavenie--zvuk--audio formát. Nie Podpora Dolby, DTS, alebo iné 5.1 kanálový priestorový zvuk, signály.)

2. IR Remoote Ovládanie, IR diaľkové ovládanie, ľahko upraviť hlasitosť/ výber koaxiálny alebo toslink vstup/ Mute/ ZAPNUTIE alebo VYPNUTIE pomocou IR diaľkového ovládania. V záujme prijatý signál je lepšie prosím, uistite sa, vzdialenej je nasmerovaný na infračervený IR indikátor na converter.

3. 3 Port Toslink + 1 Port Koaxiálny Switcher, optické a koaxiálne zariadenia môžu byť synchronizované byť pripojený prevodník a môžu byť vybrané ako vstup cez IR diaľkové ovládanie.

4. 192kHz 24-bitové rýchlosti Vzorkovania, Poskytuje Elektromagnetické-hluk-bez Prenosu, Podporuje Vzorkovaciu Rýchlosť, 32, 44.1, 48, 96 a 192kHz a 24-bit SPDIF Prichádzajúce Bitového toku na Ľavej a Pravej Staníc.

5. Zliatina hliníka Puzdro Dizajn, Celkové Tienenie bez Rušeniu Signálu, Kompatibilný s HD TELEVÍZOR, PS3, PS4, Xbox jeden, HD DVD, Sky HD, Apple TV, Plazma, Blu-ray, Domáce Kino Systémy, AV Zosilňovače, atď.

Prehľad:

Digitálneho na Analógový Audio Prevodník prevádza je Koaxiálny alebo Toslink digitálny audio signál na analógový signál L/R audio a dostupné pre pripojenie k externému zariadeniu. Je určený buď pre domáce alebo profesionálne audio zapínanie.

Tento Digitálneho na Analógový Prevodník s IR bezdrôtové diaľkové ovládanie, ľahko upraviť hlasitosť/ výber koaxiálny alebo toslink vstup/ Mute/ZAPNUTIE alebo VYPNUTIE pomocou IR diaľkového ovládania nie je potrebné opustiť pohodlný gauč.

Funkcie:

Digitálneho na Analógový Audio Prevodník, Prevod Koaxiálny/ Toslink/ Optické na Analógový signál L/R Audio, s 3,5 mm Audio Výstup, môže Sa Pripojiť na Slúchadlá, Slúchadlový Zosilňovač Funkciu.

S IR bezdrôtové diaľkové ovládanie, ľahko upraviť hlasitosť/ výber koaxiálny alebo toslink vstup/ Mute/ ZAPNUTIE alebo VYPNUTIE pomocou IR diaľkového ovládania. V záujme prijatý signál je lepšie prosím, uistite sa, vzdialenej je nasmerovaný na infračervený IR indikátor na converter.

3 Port Toslink + 1 Port Koaxiálny Switcher, optické a koaxiálne zariadenia môžu byť synchronizované byť pripojený prevodník a môžu byť vybrané ako vstup cez IR diaľkové ovládanie.

Podporuje 192kHz, 2.4 Bitové rýchlosti vzorkovania.

Hliníka, Kovové puzdro, ľahká a kompaktná. Anti-interferencie funkcia umožňuje zvuk je čistý a jasný.

Špecifikácia:

Podpora Formát Zvuku: PCM

Signál-Šum: 105DB

Oddeľovací Stupeň(1KHZ): 94DB

THD+N: -90DB

Celkové Harmonické Skreslenie(THD): 10 hz~20 khz 0.25-0.065%

Blokovanie Čas: 0.577 Fs

Vzorkovacia Frekvencia: 32~192 KHz

Bitová Rýchlosť: 16~24 Bit

Vstupné Elektrické Úroveň: ±0,3 V V V V V

Výstup Elektrické Úroveň: 3V

Maximálny Výstupný Výkon: 0,3 W

Slúchadlá Výstupný Výkon: 0-250mW

Impedancia výstupu: 10 ohm

Pracovné Napätie: +5V

Rozmer: 4.54" x 2.45" x o 0,76"

Hmotnosť: 160 g

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Nastavenie vášho TV prijímača Audio výstup na PCM/LPCM formát.

2. Tento konvertor nepodporuje 5.1 Kanálov, ako sú dolby a DTS.

3. PS4 Pro a PS4 Slim nemožno použiť tento konvertor, ako oni neurobili optického vlákna výstupné rozhranie.

4. Pre Samsung TV, ak nie je zvuk aj vy chcete nastaviť zvukový výstup pre PCM/LPCM formáte, prosím, zapnite TELEVÍZOR externé reproduktory (Menu-Zvuky - Nastavenia Reproduktorov - HESB/externý reproduktor-O)

Obsah Balenia:

1 x Digitálneho na Analógový Audio Prevodník

1 x IR Diaľkové Ovládanie

1 x 1 m Kábel Toslink (Optický Kábel)

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

Štítky: digitálny audio previesť, RCA, dac, usb, audio prepínač, toslink cabl, dvd, audio auto, audio prepínač, toslink, dac.

  • Druh: Optické Vlákna, Káble
  • Aplikácia: Zosilňovač
  • Zväzok: Zväzok 1
  • Tienenie: Non-Tienené
  • Konektor B: jack
  • Vonkajší Priemer: 3 Optical SPDIF Toslink + 1 Coaxial
  • Pohlavie: Muž-Žena
  • Package: Áno
  • Názov Značky: Prozor
  • Funkcia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: 3 Optický SPDIF Toslink + 1 Koaxiálny
  • Balenie: Papierové Krabici
  • Konektor Na: Optické Rozhranie

Súvisiace produkty