1PCS Pad S Malými Látkové Taška Záhradný Skladací Stolček Skladací Pás Nástroj Taška Na Strihanie Trávy Nástroj Nástroj pre Ukladanie Taška Záhradné Náradie
1PCS Pad S Malými Látkové Taška Záhradný Skladací Stolček Skladací Pás Nástroj Taška Na Strihanie Trávy Nástroj Nástroj pre Ukladanie Taška Záhradné Náradie
Sku: g97598
(0 Recenzie)
Novinka

€3.03 €3.98

Popis:

Informácie

Skladací záhradný matrac a sídlo

pad s malými látkové taška záhrada záhradný skladací stolček skladací pás tool bag záhradné lavice

1. Rozšírenie a pohodlné matrace: Táto záhrada matrac je inovovaný a matrac sa rozširuje tak, aby sa zmestí viac ľudí a aby ste sa cítili pohodlnejšie na dlhší čas.

2. Dve veľké nástroj tašky: nebojte sa príliš veľa o nástrojoch, keď záhradníctvo, tento záhradný stolček je vybavený 2 veľkými nástroj tašky.

3. Multi-Funkčné Záhradnícke Nástroje: Keď vychádzal tejto záhrade koleno sedadla, môžete ľahnite si na mäkkú podložku, aby sa vaše kolená preč zo zeme a zníženie bolesti, alebo jednoducho otočiť to viac ho použiť ako veľmi pohodlné kreslo.

4. Robustný a ľahký: celá konštrukcia je vyrobená z robustnej ocele, dostatočne odolné a veľkú kapacitu. Je ľahký a ľahko prenosný, takže si môžete vziať so sebou!

5. Perfektný darček: Táto krásna záhrada koleno bude perfektné záhradníctvo darček pre mužov a pre dámy záhradkárov.

1. Veľkosť produktu: dĺžka: 60 cm, šírka: 27 CM, výška: 50 CM

2. Veľkosť po skladanie: 60*27*13.5 CM

3. Oceľové rúry veľkosť: priemer 22 MM hrúbka 0.7 MM

4. Celý vankúš veľkosť: 55*16*6 CM

5.EVA veľkosť: 40.5*15.5*2 MM

6. Veľkosť vrecka: 18.5X35.5cm, tri puzdro, šírka: 5 cm, vrecko hĺbka: 17 cm, malé vrecko vrások dĺžka: 8 cm

7. Vnútorné veľkosť boxu: *60 *28.5*13.5 CM

8. Jednotlivé produktu hmotnosť: 2.7 KG

Štýl:

Odpoveď: bočné vrecko

B: Stolici

C: stolice + bočné vrecko

Zoznam balíkov:

1* záhrada mat a sídlo

(Odpoveď: bočné vrecká

B: Stolici

C: stolice + bočné vrecko)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: barové kryt kolo, kuchyňa stolice, stolica, stolička make-up, spálňa stolice, gauč stolice, textílie osmanskej, stolička stolička, vonkajšia terasa, toaletný stolík stolice.

  • vzor: Iné
  • Vzhľad: Moderné
  • Zložené: No
  • miesto pôvodu: /
  • Číslo Modelu: pad s malými látkové taška
  • Veľkosť: 17x18.5cm
  • Štýl: Iné
  • Materiál: Iné

Súvisiace produkty