Star Wars Dieťa Yoda siluety úradný iPhone 7 Plus prípade-Star Wars
Star Wars Dieťa Yoda siluety úradný iPhone 7 Plus prípade-Star Wars
Sku: g98116
(0 Recenzie)
Novinka

€13.54

Popis:

Chrániť vaše smartphone s novým úradný Star Wars Dieťa Yoda siluety iPhone 7 Plus prípade-Star wars Star Wars iPhone 7 Plus prípade Kompatibilný s iPhone 8 Plus. Ochráni váš mobilný s Star Wars znakov. Flexibilné a tvrdý silikónové puzdro pre Apple s úradný Star Wars licencie. Exkluzívny dizajn: Star Wars identity, pečiatka v prípade, že sa pre Apple bezkonkurenčné so všetkými podstatu značky. Jeho transparentný zloženie kontrastuje kreslenie na kovovej farby telefón, zvýraznenie postavy v okázalým spôsobom. Dodávané zo Španielska s záruky Dom šachty, vedúcou Spoločnosťou na trhu pre mobilný telefón prípadoch a príslušenstvo⭐⭐⭐⭐⭐. Maximálny úprava a ochrana: jej tvar je millimetrically upravené na rôznych Apple veľkostiach a modeloch tak, že telefón nie je vyhrať vo veľkosti alebo hrúbky vo vrecku. Celková ľahkosť a vyrobené s kvalitných materiálov: jeho hmotnosť je menej ako 50 gramov bude robiť to prakticky bez povšimnutia sa zmeniť. Chrániť vašom mobile, bez straty komfortu alebo spravovateľnosť. Doprava v 48h

Dostať vaše bývanie doma v 48H, ak ste na polostrove alebo Baleárskych Ostrovov. Ak žijete v Kanárske Ostrovy, traquil @, budete mať svoju závesu za menej ako týždeň. Zaplatiť bývanie, keď si to!

V krytoch Dome máme rôzne spôsoby platby: Kartou, PayPal a counter-embag, platiť svoje pokrytie, keď si to. Návrat servis

Ak po prijatí vášho nákupu nie ste presvedčený o tom, alebo sa mýli, nebojte sa, máte 15 dní vrátiť. Dozvedieť sa o našich politiky návratu.

Štítky: pin yin yang, trupy star wars iphone, funda ipody star wars, mandalorian, star wars pemcil prípade, prípade iphone11 logo, carcasa star wars, prípade yoda, KRÁĽ HOLUBOV, yoda.

  • Názov značky: APPLE
  • Doprava Z: Španielsko
  • Názov Značky: APPLE

Súvisiace produkty