OD 28mm/24 mm Univerzálne Farebné Univerzálne jednofarebné sklenené UFO Quartz Carb Spp pre Quartz Tepelnej Banger Nechty 0B
OD 28mm/24 mm Univerzálne Farebné Univerzálne jednofarebné sklenené UFO Quartz Carb Spp pre Quartz Tepelnej Banger Nechty 0B
Sku: g98231
(0 Recenzie)
Novinka

€55.50 €58.42

Popis:

Pred kúpou Informácie

1) Priami výrobcovia, zdrojom zahraničného obchodu, Množstvo zľava vitajte otázky

2) Farby, nezobrazia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi

počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel.

3)Sme podporu zmiešané farby na objednávku,pošleme farba náhodné,Ak si nemôže vybrať farbu.

4)Ak si krajina nie je v rozsahu Voľných Doprava krajiny,môžete E-mailu nám, anketa presne nákladnej dopravy. Produkty Podrobnosti

Názov: Top Quartz Banger Carb Spp Dabber Quartz Domeless Nechtov Pyrex UFO Carb Spp

s OD 28mm/24 mm Farebné Univerzálne Sklenené Carb Spp

popis výrobku :

Min: 50 ks

Použitie pre : suché byliny

hmotnosť: 100 g

OD: 28 mm /24 mm

Funkcie

Produkt má rôzne modely sklenené nádoby. Farba môže byť prispôsobený,

ak váš quanity dosiahnuť 200pcs, môžete obráťte sa na naše zákaznícke služby. Zobraziť Produkty

Predávajúci Služby

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na DHgate.com napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody).

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe DHgate, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: banger, 14 mm miska, dabber, mini rúra na fajčenie, carb spp dab, dole stonky, banger sklo, carb spp dabber, sklenený bong bubbler, kolo quartz banger.

  • Tvar: Zadarmo Typ
  • Materiál: Sklo
  • Technics: Lak
  • Názov Značky: Anonio

Súvisiace produkty