650 ml Kvapalina pena touchless Automatické mydla Nabíjateľná alebo sa pripojte na napájanie foaming Tekuté Mydlo Strane sanit
650 ml Kvapalina pena touchless Automatické mydla Nabíjateľná alebo sa pripojte na napájanie foaming Tekuté Mydlo Strane sanit
Sku: g98322
(2 Recenzie)
Novinka

€11.05 €16.73

Popis:

Rozmery produktu 6,5 x 3.66 x 8.86 palcov Položka Hmotnosť 1.31 libier Objem 650 Mililitroch

Vstavaná lítiová batéria vydrží 3 mesiace, pričom jedna noc úplne nabitá. Viac ekonómie, vstavané 4 x 1200 mAh lithium batérie, ktoré môžete uložiť, 12 x AA dobíjateľné batérie za rok. Typ a-c nabíjací kábel, ktorý je súčasťou balenia.

【Ekonomické a šetrné k Životnému Prostrediu] vyzýva 2 typ pf použitie---Nízka spotreba, 4 x AA dobíjateľné batérie (nie je súčasťou), ktoré môžu byť použité na šesť mesiacov. Výrobok môže byť tiež spojený s typom c napájací kábel použite, napájací kábel nie je zahrnutý tiež.

【Touchless] vyzýva Automatický dávkovač na mydlo s dotyk zadarmo dizajn, takže život ľahšie. Na touchless dizajn môže priniesť viac zábavy na umývanie a kúpanie pre vás a vaše deti alebo domáce zvieratá. [Vhodný pre všetky tekuté mydlo] ako hand sanitizer, jedlo, mydlo na kuchynské použitie, šampón, a tak ďalej.

【Detail design] vyzýva Z auto-odstúpenie od zmluvy tryska na nekĺzavou gumenou základňou na dne, každý detail je pre pohodlie života. [Nepremokavé a anti rozbiť]--integrovaného modelovania dizajn tela a hrubšie materiály nie len optimalizáciu produktu prenikaniu vody chyby, ale tiež zvýšiť schopnosť anti-smash and drop odpor.

【10 ml] vyzýva nastaviteľné výstroj dizajn je možné nastaviť od 1 ml na 10 ml na splnenie rôznych potrieb od hand sanitizer dávkovač, kuchynské použitie a kúpanie. Snímací vzdialenosť je až 10 cm, deti prostrediu.

【650 ml] vyzýva veľké kapacitou 650 ml môže pojať najviac doplnkových kvapaliny na trhu, a to môže byť pridané raz, ale použitý na dlhú dobu. Môžete intuitívne vidieť množstvo kvapaliny k dispozícii s priehľadnými dizajn a jasné meradle.

Štítky: automatické nespresso, muži hand sanitizer, automatu dávkovač na mydlo, ručné umývačky, nástroj stredoveké, ruky mydlom, lege dávkovač alkoholu, nožnicový sanitizer, mydlo servírovanie jedál, drevený statok.

  • Dávkovač Tekutého Mydla Typ: Automatický Dávkovač Na Mydlo
  • Číslo Modelu: TR800
  • Druh: Tekuté Mydlo Automaty
  • Certifikácia: CE
  • Funkcia: Dávkovač Tekutého Mydla
  • Hlavný Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty