Elastické Kreslo Stoličky Kryt Kreslo Kryt Úsek Pohovka, Gauč Poťahy Umývateľný Nábytok Chránič Pre Obývacia Izba
Elastické Kreslo Stoličky Kryt Kreslo Kryt Úsek Pohovka, Gauč Poťahy Umývateľný Nábytok Chránič Pre Obývacia Izba
Sku: g98403
(2 Recenzie)
Novinka

€16.15 €18.56

Popis:

Package Zahrnuté: 1 x Kreslo Stoličky Kryt

Špecifikácie:

Materiál: 85% polyester + 15% spandex

Farba: Béžová / Čierna, Modrá / Červené Víno / Káva / Tmavo Šedá / Zelená / Svetlo Sivá /Mrazivý piesku (9 farieb je k dispozícii)

Veľkosť: Zobrazený na obrázku

Vzor: Solid farba, Diamant stožiare,

Riadnym vody, odolné proti striekajúcej vode

Štýl: Jednoduchá

Fit: Kreslo Stoličky

Funkcie:

Vynikajúce Textílie: Na Kreslo slipcover je vyrobené z 85% polyester 15% spandex tak, že to je veľmi elastická, aby spĺňa vaše nábytok je kontúry pre vlastný vzhľad nosenie.

Funkcia: Okrem dekoratívnej funkcie,kreslo poťahy tiež môže chrániť váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie. Stojí za nákup pre rodiny s deťmi a domácimi miláčikmi.

Perfektný Strih: Two-way stretch tkaniny bude nasledovať každom rohu kreslo stoličky, vrátane zbraní. Veľmi sa hodí s šev detaily. V ramienok a spodnej elasticized dizajn, aby kryt pobyt v mieste aj bez pohybu.

Bočné vrecká dizajn, môžete dať vaše diaľkové ovládanie, okuliare alebo akékoľvek malé predmety na veko vrecko pre ľahký prístup.

Vzor Dizajn: dizajn vzor je ideálny blendof klasické a moderné,znamená pojem harmonické prostredie. Klasické pevné farby môžu byť kombinované s rôznymi nábytok štýly.

Umývanie a Starostlivosť: Tento kreslo slipcover je nenáročná na údržbu. Stroj umývateľný v studenej vode, bubnové suché na miernom ohni, prosím, nepoužívajte bielidlá alebo železo to.

Jednoduchá inštalácia: Pozrite v návode na inštaláciu opatrne, môže to byť hotové do 10 minút pre jednu osobu.

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov

Štítky: rozkladací gauč, krátke gauč zahŕňa, talianska sedačka, kryt gauč, nábytok ochranné kryty, spálňa furnitur, gauč prútia, kreslo slipcover urob si sám, kreslo stoličky kryt veľké, čínsky vankúš.

  • Platné Gauč: Single-Sedacia súprava
  • Výroba: Gauč Kryt
  • Štýl: Európa
  • Veľkosť: as picture showen
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: 1 x Kreslo Stoličky Kryt
  • Materiál: Iné
  • vzor: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty