Escalus Klasickej Čistej Medi Antique Silver Farba Láska Srdce Elegantný Náramok Pre Dámy Zmierňuje Bolesti A Artrózy
Escalus Klasickej Čistej Medi Antique Silver Farba Láska Srdce Elegantný Náramok Pre Dámy Zmierňuje Bolesti A Artrózy
Sku: g98622
(0 Recenzie)
Novinka

€5.81 €10.20

Popis:

Magnetoterapia bola použitá pre roky pomôcť zmierniť bolesť, znižujú zápal, a zlepšenie krvného obehu.

To je tiež bol použitý na zníženie stresu & úzkosť, zlepšenie spánku, a zvýšiť celkovú rovnováhu a náladu.

Prednastavené Doprava Zdarma, Trezor . Efektívne !

Celkový Rozsah Sila Magnetu:6000gauss, Počet Magnetov: 6

1. Čo je Magnetická Terapia?

Magnetická terapia je založená na teórii, že keď dodávané priamo na telo magnetické polia môžu stimulovať uzdravenie z škálu zdravotných problémov, Hoci jej zdravotné tvrdenia, ktoré zahŕňajú liečbu roztrúsenej sklerózy, fibromyalgia, artritída, nespavosť, zápal, a dokonca aj rakoviny a ochorenia srdca, tam je málo vedecké dôkazy pre magnetické therapyrsquos účinnosť.

2. Ako sa naše Magnetické náramky Fungujú?

Magnetické teória sa točí v tepnách okolo zápästia, ktoré magnety zlepšujú krvný obeh, dáva telo viac živín, ktoré potrebuje v krvi, zlepšenie zdravia prirodzene

Magnetické funkcia: Účinky na nervový systém Účinky na cievnu systém účinky magnetického poľa na imunitu funkcia účinky magnetického poľa na enzymatickú aktivitu

3. Robí účinnosť náramku sa líšia podľa veľkosti dizajn?

. Aj keď na veľkosti a tvary náramok líšiť, účinnosť zostáva rovnaký ako neodýmu, v každom náramku okolo 2500 Gauss. (Gauss je jednotka merania magnetického poľa)

4. Môžem použiť magnety okolo môjho počítača a iných elektronických zariadení?

Magnety môžu byť použité okolo počítačové a iné elektronické kancelárske vybavenie s starostlivosť. Nedávajte magnety priamo na počítači. Nedovoľte, aby magnety prísť v zmluve s kreditné karty alebo iné karty, ktoré využívajú magnetické pásy na skenovanie, videokaziet, alebo počítač, diskety,atď.

5. Akýkoľvek vedľajší účinok?

. Magnetoterapia je veľmi bezpečné. Svetová Zdravotnícka Organizácia (WHO) má potvrdiť, že statické magnetické polia nepredstavujú žiadne zdravotné riziká vôbec. Bez komplikácií, kedy boli hlásené s jeho správne použitie.

Posilniť jeden imunitný systém a zvyšuje hladiny kyslíka.

Šperky Údržba

Zabránilo kontaktu s comestice,parfumy,gél na vlasy atď kyslosť látky ,šperky budú slabnúť vzlietnuť, ak plávanie ,pretože to bude oxidovaného ak kontakte s chlórom v bazéne vzlietnuť, keď vás pot veľa, tam bude chemickej reakcie, ktorá vedie k čierna bodka sa objavil.

Nákupný Proces

Svoju Pozitívnu Spätnú Väzbu

Odoslať alebo Vrátenie peňazí

V našom Obchode, o spokojnosti zákazníkov je na prvom mieste: Pozrite sa, čo hovoria naši zákazníci v našej hodnotenia spätnej väzby! Ak však niekoľko dôvodov, prečo si padol nespokojní s naše produkty alebo služby, pošlite nám e-mail na Golstroj.sk správy. Riešime 100% všetkých sporov, reagovať na všetky otázky a otázky do 24 hodín, a zaručuje, že obe strany budú šťastní a spokojní.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1.Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 7 až 15 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3.Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: náramok medi, náramok zdravie, bio magnet, rovnováhu a zdravie magnetický náramok, bio náramok, šperky magnet, náramok ion, náramok mužov, náramok magnet, náramok.

  • Náramky Typ: Bangles
  • Šírka: 8mm
  • Kovy Typ: Medi
  • Tvar\vzor: RASTLINA
  • Funkcia: Zdravie Šperky
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • Názov Značky: Escalus
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Pokovovanie: Antique Silver Plated
  • Materiál: ŽIADNE
  • Štýl: Trendy
  • Číslo Modelu: MBG008S
  • Pohlavie: milovníci'
  • Hrubé: 2 mm
  • Priemer: 78 mm
  • Hmotnosť: 22g

Súvisiace produkty