40% TCA Kože Kôry Auta Odstraňuje Kože Značky, starecké Škvrny, Biele Škvrny, strie Doprava Zadarmo
40% TCA Kože Kôry Auta Odstraňuje Kože Značky, starecké Škvrny, Biele Škvrny, strie Doprava Zadarmo
Sku: g99207
(0 Recenzie)
Novinka

€4.00

Popis:

TCA sa odporúča iba na akné, jazvy a nie pre veľké oblasti tváre.pretože, pretože to bude spôsobiť rozsiahle popáleniny

spôsob aplikácie:

1. Najprv sa špáradlo nie príliš ostré a malé ploché alebo odstrániť bavlna tip od bavlnenou handričkou.

2. Potom držať to vo vnútri TCA na 10 sekúnd a vložte ho do jamy. Nedotýkajte sa príliš veľa.

3. Krém sa objavia v priebehu niekoľkých sekúnd (ľahko aplikovať, neodporúčame tvrdý, pevný bude červený atrament, umývadlo, atď.) a potom uvoľnite špáradlo do 3 sekúnd.

4. Neutralizovať a umyte (Po neutralizovať a čistenie, tam bude stále hoarfrost, čo je normálny jav. Po noci, hoarfrost bude postupne zmizne a stane tmavo hnedé chrastavitosti.)

5. Dezinfekcia je potrebné prijať opatrenia na alkohol bavlny alebo iných dezinfekcia nástrojov po umytí vodou alebo normálnym fyziologickým roztokom.

Tiesňové liek na TCA: Rany, dezinfekčný sprej/erytromycín masť /Mupirocin Masť/normálnym fyziologickým roztokom (NS)

Keď bude zameranie TCA odpoveď?

Ak je th vytvára rovnomerne rozložené biele až ružové poleva reakcie.Akonáhle uvidíte, mali by ste okamžite stlačte studenú mokrú gázu na koži škrabka. Toto zníži bolesť a pálenie (ktoré môže byť ťažké neutralizovať).Po niekoľkých minút, môžete opláchnite kôra so studenou vodou, až kým svrbenie a pálenie je preč, a potom dezinfikovať s alkoholom, bavlny, vlny.Akonáhle white frost reakcia, musíte okamžite zastaviť peeling!!

Následnú údržbu opatrenia:

1. Brnenie a horúčka sa môže vyskytnúť po kože kôry (zmizne do 5 hodín).- ice komprimovať reliéf: zábal ľad uterák a držať ju cez dotknuté územie na krátky čas.

2. To nie je odporúčané používať pleťové masky a hydratačné produkty ihneď po kože peeling.Zvlhčovače môže byť použitý po new skin rozrástla.Ak je to potrebné, použite hydratačný krém na tretí deň po šupky: použite ju len na okrajoch scabbed oblasti.Ale regeneračné produkty, ako sú shell reagencie sú dôležité.Odporúča na použitie počas crusting na pomoc obnovy.

3. Všeobecne povedané, peeling začne na 3. deň a trvať do 7. do 10. dňa.Dávajte pozor, aby trhať a ošúpeme, ako to umelé zaobchádzania, môže sa poškodiť novej pokožky.

4. Opaľovací krém -- Vás môže znížiť šance získať opálenie uplatnením opaľovací krém (najlepšie taký, ktorý neobsahuje korenia), na novej pokožky.

Odporúča sa používať len make-up remover (make-up remover) a čistej vody na čistenie tváre do 15 dní, pretože cleanser je príliš silný a môže spôsobiť poškodenie kože.

6. Epidermálnych rastový faktor: Každodenné použitie po operácii môže znížiť čas obnovy asi o 40%.Tento výrobok môže byť tiež použitý na bežné rany, rany sa nenechá jazva po zahojení.

Štítky: tvár kôra, tretinoín aktuálne, fucidin aktuálne krém, začervenanie peeling, suché vek domov, 005 tretinoín, pleť značky odstránenie auta recenziu, scrub jednotné, nivea biele značky, scrub.

  • Položka Druh: Scrub & Tela Liečba
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • NET WT: 5ml