Púzdra pre iPhone X-XS Snoopy Oficiálne licencované Arašidy.
Púzdra pre iPhone X-XS Snoopy Oficiálne licencované Arašidy.
Sku: g99263
(0 Recenzie)
Novinka

€13.54

Popis:

Veľkosť Tabuľky Kompatibilný model

Vaša obľúbená postava Arašidy vždy vo vašom Mobile

Prípade Snoopy pre iPhone X-XS a viac modelov Apple vám umožní chrániť váš telefón pred akéhokoľvek cudzieho agenta. Exkluzívny dizajn Oficiálne licencované Arašidy. Perfektný darček pre všetkých fanúšikov Woodstock a Snoopy.

Maximálna Ochrana-Minimálna Hmotnosť

Vaša hmotnosť, menej ako 50 gramov bude robiť prakticky alebo poznámky zmeny v svetlosť tuApple a zároveň zabezpečiť bezpečnosť svojich komponentov.

Vaša postava obľúbené váš telefón

Doprava do všetkých miest Španielska v menej ako 48 hodín. Informujte sa o možnosti dodávky v iných krajinách. Zabezpečenie kvality Dom Krytoch. Na čo čakáte? Dostať sa s ňou! Pre iPhone X iPhone-XS Woodstock a Snoopy beží Chráni váš mobilný telefón s postavami Snoopy. Priehľadné silikónové puzdro, ohybné a tvrdý pre Apple Oficiálne licencované Arašidy ✅Odoslané zo Španielska so Zárukou Dom Mobilný Telefón sa Vzťahuje, vedúcou Spoločnosťou na trhu Prípadoch a Príslušenstvo Mobilné⭐⭐⭐⭐⭐ Maximálnu priľnavosť a ochrana: jej tvar sa hodí milimétricamente do rôznych veľkostiach a modeloch pre Apple, že telefón nie je vyhrať vo veľkosti alebo hrúbky vo vrecku. ☁Priamych ľahkosť a vyrobené z vysoko kvalitných materiálov: hmotnosť menej ako 50 gramov bude robiť prakticky alebo poznámky zmeniť. Chráni váš mobilný telefón bez toho, aby stratili na komfort alebo spravovateľnosť.

Štítky: snoopy iphone ľudí, snoopy arašidy figúrky, sphere x prípade, snoopy arašidy textílie, prehoz snk, snoopi, taška disney žena, 11 iphon pro prípade, dresy snoopy, 11 iphon prípade.

  • Názov Značky: La Casa de las Carcasas
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Funkcia: Ťažká Ochrany
  • Kompatibilné Značky: Apple iphone

Súvisiace produkty