PU Kolo Pásu Zvárací Stroj Remeňa Konektor Mm Pás Taveniny Stroj Nastaviť Podávač 150W
PU Kolo Pásu Zvárací Stroj Remeňa Konektor Mm Pás Taveniny Stroj Nastaviť Podávač 150W
Sku: g99380
(2 Recenzie)
Novinka

€34.77 €49.67

Popis:

Popis:

PU kolo pásu zvárací stroj je zariadenie, ktoré udržiava konštantnú teplotu ohriatím na určitú teplotu.

Tento prístroj je jednoduchý na používanie a jednoduché ovládanie, veľmi stabilný účinok je dobré, lepenie pásov tvoriacich účinok rýchlo, pás sa nezlomia. nie horúce, jednoduché použitie.

Vhodné na PU V-belt, PU Päťuholníkové pás, PU kolo pásu, PU rúrky, Plastové pásy a iné produkty, môžu byť ľahko sa taví.

Teplota zariadenia je zvyčajne medzi 150℃ a 300℃

Špecifikácia:

Napätie: AC 220V/50HZ

Výkon: 150W

Teplota: 100°C-300°C

Hmotnosť: 2 KG

Ako používať adaptér:

1.Pevné.

Pás byť pripojený je stanovená v drážke (zvyčajne V, O-drážka) pod hliníkovým zariadenie (svorkou hlavné odkazuje na tesnenie a matica). Konkrétne, odstrániť orechy na oboch stranách matice a matíc (v závislosti od priemeru pásu, ak pás je možné vložiť priamo do drážky, nevyberajte maticu a tesnenie), pás do drážky na tesnenie a Orechy re-opravili v drážke nad stranách preglejky v paralelnom štátu, riadkovanie je o 2 cm alebo takže je vhodná (môže byť umiestnený v strede termostat ohrievača)

Tipy: PU kolo s malým priemerom z polyuretánu pás, prosím dajte kolo pásu na hornej nádrže tam, tak, že kolo pásu 2 konektor zarovnanie, potom väčší priemer kolo pásu alebo červené polyuretánové pásky prosím, dajte spodnej vnútornej drážky! Na

2.Kúrenie.

Budú vykurované na konštantnú teplotu ohrievača (najlepšie teploty pásu pripojenie na 160-180 stupňov), pevný pás kúrenie (miestnosť tepla pás nemôže byť bubliny, inak ovplyvniť spojenie efekt), a potom dokovacej, svietidlo Ručné upínacie matice dotiahnuté do pásu dokovacej firmy;

3.Opätovné spracovanie.

Pás dokovacej na dokončenie, byť úplne chladené po odstránení pásu škrabanie, vyrovnávanie.

Štítky: klein nástroj pásu, lepidlo hot zbraň, strojársky priemysel počítačové vyšívanie, nikel zvaru, zelená polyuretánu kolo pásu, automatické spájkovanie stroj, konope kravatu, polyuretánu postrekovač, pu kolo pásu stroj, komori feeder časti.

  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Názov Značky: tungfull
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty