Nové ženské bdsm otroctva mučenia zariadenia z nehrdzavejúcej ocele obmedzenia rám koženej krku putami na rukách členok putá, sex hry, hračky
Nové ženské bdsm otroctva mučenia zariadenia z nehrdzavejúcej ocele obmedzenia rám koženej krku putami na rukách členok putá, sex hry, hračky
Sku: g99522
(0 Recenzie)
Novinka

€146.93 €163.26

Popis:

Podrobný Popis Produktu

2018 Hot žena bdsm otroctva mučenia zariadenia z nehrdzavejúcej ocele obmedzenia rám koženej krku putami na rukách členok putá dospelých, sexuálne hry, hračky ....

Jeho materiál je v poriadku nehrdzavejúcej ocele.Táto položka je zhotovené celkom ručne spájkovanie.Č chrómovanie a Č niklovanie. Len ručne leštené.

Novinka darček romantický orgazmus hračka nástroj pre loverscouples

Veľkosť:ako obrázok( tovar veľkosť metódy merania, meracích zariadení a tak na rôznych bude mať trochu chyba, zvyčajne + - 4 mm, chyby sú normálna, nepatria do kvality problém alebo nie je zavedený )

Poznámka: tovar veľkosť metódy merania, meracích zariadení a tak na rôznych bude mať trochu chyba, zvyčajne + - 1 mm, chyby sú normálna, nepatria do kvality problém alebo nie je zavedený

Naša snaha je kvalita a dôveryhodnosť, každý výrobok pred vydania, budeme znovu otestovať, či je kvalifikovaný, nebudeme akceptovať vráti, pochopte prosím, ďakujem! Verím, že keď sa dostanete tovar bude rozumieť náš záväzok.

Ponúkame malé veľkoobchod, veľkoobchod cena je lacnejšie, prosím pošlite e-mail na mňa, som sa bude môcť poskytovať veľkoobchodný cenník.

máme vlastnú inžinier v rámci výroby a moderne a príjemné izby dizajn pre kožené andstainless ocele výroba. môžeme prijať OEM objednávky alebo vytvorenie novej produkcie pre svoje návrhy.

Štítky: mužov sexuálne mučenie, moje sexuálne hračky, bdsm, cbt, mučenie zariadenia, bdsm hračky, sex hračky, sex, kravatu golier bdsm, bdsm otroctva nohavičky.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Číslo Modelu: Nové
  • Názov Značky: HF Lietať Tiger
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Veľkosť: female
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty