Slúchadlá Y Kábel Rozdeľovač pre PC 3.5 mm 2 Mužov a Žien pre Slúchadlá, Mikrofón Audio Adaptér pre Headset Pripojenie k Počítaču
Slúchadlá Y Kábel Rozdeľovač pre PC 3.5 mm 2 Mužov a Žien pre Slúchadlá, Mikrofón Audio Adaptér pre Headset Pripojenie k Počítaču
Sku: g99547
(0 Recenzie)
Novinka

€5.94

Popis:

Slúchadlá Y Kábel Rozdeľovač pre PC 3.5 mm 2 Mužov a Žien pre Slúchadlá, Mikrofón Audio Adaptér pre Headset Pripojenie k Počítaču a Stará Verzia Notebooku(30 cm)

Produkt Funkciu :35 cm na dĺžku .Čierny kábel môžete pripojiť váš novšie headsety(audioµphone) na Notebook PC .

Je vhodné, ak používate Skype chat programy,MSN Messenger,Yahoo,Google Voice atď .Skvelé riešenie mať po ruke vo vašom taška na prenosný počítač.

Ľahko Pripojiť samec konektor na zariadenie a pripojte headset/slúchadlo na ženský pól.

Vysoká Kvalita Zvuku,to je naozaj najlepšia voľba pre vás kontaktovať notebooku alebo PC pre vaše stretnutie ,počúvanie hudby, Chat, Skype.Znie to pre vás dobré .

Poznámka&Záruka:nie je Kompatibilný s štandard ctia Apple Slúchadlá ,Ponúkame 1 rok záruka,ak máte akýkoľvek problém, môžete sa obrátiť na nás v každom čase .

Popis produktu FOXSUN Plochý dizajn Pozlátené 3,5 mm konektor pre Slúchadlá a Mikrofón Stereo Audio Splitter Adaptér Kábel Pre Notebook Previesť vaše stereo slúchadlá, ktoré majú tiež integrovaný mikrofón na počítači, slúchadlá a stereo jack s týmto pohodlné slúchadlá kábel adaptéra. Pracuje so všetkými PC Aplikácie Skype, MSN Mesenger, Yahoo, Google Voice atď. Kompatibilita: kompatibilita s mikrofónom, ktoré majú 3,5 mm stereo konektor Konektor A: 3,5 mm Samica Konektor B:Dva 3.5 mm Muži (jeden pre L/R Audio a jeden pre Mikrofón) Dĺžka: 8 Palec Množstvo: 1

Štítky: mp3 prepínač, kábel hdmi hdr, adata auto kamery, lunette auto, top obchody značiek, pančuchové nohavice top značiek, ar sklo, hra vr, prehrávač hudby, prehrávač.

  • USB Typ: ŠTANDARD
  • Certifikované: FOXSUN
  • Číslo Modelu: Slúchadlá Y Kábel Rozdeľovača
  • Názov Značky: FOXSUN
  • Zväzok: Zväzok 1
  • Použitie: VR/AR Okuliare
  • Package: Áno