Lora Štít Dlhé Vzdialenosti Wireles 868Mhz/915Mhz/433Mhz pre Arduino Leonardo, UNO, Mega2560, Duemilanove, v Dôsledku
Lora Štít Dlhé Vzdialenosti Wireles 868Mhz/915Mhz/433Mhz pre Arduino Leonardo, UNO, Mega2560, Duemilanove, v Dôsledku
Sku: g101651
(1 Recenzie)
Novinka

€16.08 €16.92

Popis:

Môžete si vybrať verziu, budete potrebovať nasledovné:

Zväzok 1: 868Mhz Lora Štít

Zväzok 2: 915Mhz Lora Štít

Zväzok 3: 433Mhz Lora Štít

Dragino LoRa Štít

Na Dragino LoRa Štít je dlhá rozsah vysielača na Arduino shield form factor a na základe Open source knižnica. Na LoRa Štít umožňuje užívateľovi poslať údaje a dosiahnuť extrémne dlhé intervaly pri nízkych dátových sadzby. Poskytuje ultra-long range rozprestretým spektrom komunikačných a vysokej odolnosti proti rušeniu a zároveň minimalizuje spotrebu prúdu.

Na LoRa Štít na základe RFM95W ciele profesionálne bezdrôtové senzorové siete aplikácie, ako je závlahové systémy, inteligentné meranie, inteligentné mestá, Smartphone detekcie, building automation, a tak ďalej.

Pomocou Dúfam, že RF je patentovaný LoRa™ modulačná technika na LoRa Štít môže dosiahnuť citlivosť viac -148dBm pomocou nízke náklady crystal a bill materiálov. Vysoká citlivosť v kombinácii s integrovaným +20 dBm zosilňovač výnosy špičkových odkaz rozpočtu, čo je optimálne pre všetky aplikácie vyžadujúce rozsahu alebo spoľahlivosti. LoRa™ tiež poskytuje významné výhody v oboch blokovanie a selektivity nad konvenčné techniky modulácie, riešenie tradičný dizajn kompromis medzi rozsah, poruchy imunity a spotreby energie.

Tieto zariadenia podporujú aj vysoký výkon (G) FSK režimy pre systémy vrátane WMBus, IEEE802.15.4 g. Na LoRa Štít delivesr výnimočných fáze hluku, selektivita, prijímač lineárnosť a IIP3 za výrazne nižšiu spotrebu prúdu než konkurenčné zariadenia.

Funkcie

Kompatibilné s 3,3 v, alebo 5v I/O Arduino Dosky.

Frekvenčné Pásmo: 868/433/915 MHZ

Nízka spotreba energie

Kompatibilné s Arduino Leonardo, Uno, Mega, v DÔSLEDKU

Externej Antény cez I-Pex konektor

Špecifikácia

168 dB maximálna odkaz rozpočtu.

+20 dBm - 100 mW konštantný RF výstupu vs

+14 dBm vysoká účinnosť PA.

Programovateľné prenosovú rýchlosť až 300 kb / s.

Vysoká citlivosť: dole -148 dBm.

Nepriestrelné front end: IIP3 = -12.5 dBm.

Vynikajúce blokovanie imunitu.

Nízke RX prúd 10.3 mA, 200 nA registra uchovávania.

Plne integrované syntetizátor s rozlíšením 61 Hz.

FSK, GFSK, MSK, GMSK, LoRa™ a OOK modulácie.

Vstavaný bit synchronizer pre hodiny obnovy.

Preambula detekcie.

127 dB Dynamický Rozsah RSSI.

Automatické RF Zmysel a CAD s ultra-rýchle AFC.

Paketové motora až 256 bajtov s CRC.

Vstavaný teplotný senzor a indikátor slabej batérie.

Čistá hmotnosť: 50g

Prepravná hmotnosť: 150g

Súčasťou Zoznamu

1 x LoRa Štít

1 x Lepidlo Držať Anténa

Dodanie podrobnosti

1. Štandardná doprava dopravca je ePacket alebo Čína Príspevok Air Mail s kódom sledovania pre Spojené Štáty adresa, všeobecne dodávky v rámci 7-20 busienss dní.

2. Pre mimo NÁS adresu, štandardná doprava dopravca je Golstroj.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Air Mail, Všeobecne dodávky v rámci 25-40 pracovných dní, okrem iných špeciálnych krajín.

3. Expresná doprava, ako DHL, Fedex, UPS, TNT je tiež dostupná, len ak ste ochotní priplatiť.DHL je naša štandardná doprava dopravcu za Urýchlené poštovné,kontaktujte nás, ak chcete iný dopravca.

Podmienky predaja

1. Clá a dane sú kupujúci je zodpovedný za všetky záznamy.Prosím, informujte sa u svojho miestneho colného úradu, ak máte akékoľvek pochybnosti.

2. Potvrďte prosím, že ste uvedenie správnu a úplnú dodaciu adresu tu.Ste zodpovedný za extra poplatok, ak váš balík bol vrátený z dôvodu nesprávnej adresy.Ak balíky vrátiť, pretože nesprávnu adresu,budete musieť znášať ďalšie náklady na poštovné.

Kontaktujte nás

1.Sme tu vždy pre vás,ponúka priateľský, komplexné služby zákazníkom každom kroku na ceste. Prosím, kontaktujte náš predávajúceho prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo zanechať správu, ak akékoľvek pochybnosti a problémy.Úprimne dúfame, že naše položku a služieb zákazníkom je vám NAJLEPŠIE NÁKUPNÉ SKÚSENOSTI na Golstroj.sk.

2.Sme presvedčení, že nič nemôže riešiť problémy, ale komunikácia. Prosím, kontaktujte náš tím najskôr pred odchodom akýkoľvek non-pozitívnu spätnú väzbu, ak máte pocit, nešťastná, tu, sme zodpovední za objednávku na koniec.

Štítky: arduino pre, a20m, arduino leonardo r3, auto arduino uno, pro pc, arduino leonardo štít stepper, geeetech, lora štít, arduino due r3 rada, wifi shield arduino due.

  • Demo Rada Typ: RAMENO
  • Frekvenčné Pásmo: 868Mhz/915Mhz/433Mhz
  • Názov Značky: geeetech
  • ROM Kapacita: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: lora štít