Chrobák - Najmenší Arduino Dosky s bluetooth 4.0
Chrobák - Najmenší Arduino Dosky s bluetooth 4.0
Sku: g158796
(1 Recenzie)
Novinka

€8.49

Popis:

ÚVOD

Chrobák je veľmi najmenší Arduino leonardo dosky. To pochádza jeho jadro pojmu z minimalizmu bez toho, aby bola ohrozená na funkčnosť.

Dodáva sa s Atmel AtMega32u4 ( ) @16MHz hodiny času a rozšírila sumy rozhrania: 10 digitálny kolíky, 5 analógový pinov a 4 pwn kolíky. Ďalej, aby to user-friendly, je kompatibilný s Micro USB tak, že priame programovanie a testovanie je už bolesť hlavy. Vyberte "Arduino Leonardo (nástroje >dosky > Arduino Leonardo v Arduino IDE), na ATmega32U4 prichádza preburned s bootloader, ktorý vám umožní nahrať akékoľvek nový kód, ktorý sa vzťahuje na Arduino Leonardo.

Ako najmenší Arduino Leonardo, to má podobné výkonné funkcie. Chrobák sa zameriava na riešenie problémov low-cost radič, jednoduché-pomocou správne, a poskytovať nízke náklady na riešenie jednorazových projektov, ako DIY projekty, semináre, workshopy, dar projektov, E-Textil a vzdelávania. Pre študentov a tvorcov, ktorí si nemôžu dovoliť príliš veľa na nákup hardvéru, Chrobák môže byť skvelé riešenie pre nich.

zľava doprava: DFRduino Leonardo, Nano, Nova a Chrobák DFRobot prepustený, je to nový produkt s názvom Chrobák WS - najmenší Arduino bluetooth 4.0, ktorý je Arduino Uno založené na palube s bluetooth 4.0 (WS). To je pravdepodobne najmenší Arduino BLE dosky na trhu. FUNKCIE 20 mm X 22 mm kompaktná veľkosť Priame sťahovanie a testovania cez Micro USB V tvare veľké pozlátené vstupno-výstupné porty, aby bolo výhodné pre užívateľov twist drôty na, a môže byť tiež priamo šité na oblečenie s vodivé vlákno. Dve honeycomb tvar pozlátené power interface Magic light blue soft BLIKAŤ indikátor ŠPECIFIKÁCIA Microcontroller: ATmega32u4 Hodiny Rýchlosť: 16 MHz Prevádzkové Napätie: 5V DC Digital I/O Piny: 10 PWM Kanálov: 4 Analógových Vstupných Kanálov: 5 UART: 1 I2C: 1 Micro USB: 1 Výkon Porty: 2 Flash Pamäti: 32 KB, ktoré 4KB používané bootloader SRAM: 2.5 KB EEPROM pamäť: 1 KB Veľkosť: 20 mm*22 mm* * 3.8 mm DOKUMENTY POŠTOVNÉ ZOZNAM Chrobák x1

Štítky: arduino jumper, arduino dizajn, arduino led, arduino shield, arduino wifi, arduino mini, arduino nano, arduino leonardo, arduino dosky, arduino mega.

  • Názov Značky: Waveshare
  • Demo Rada Typ: RAMENO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)