NOVÉ Jedi Prežitie Vypúšťajú dym Vody bomba Odborník rekvizity pre C4 načasovanie bomba demontáž Odstrániť stehy Bomba dispozícii uniknúť izba
NOVÉ Jedi Prežitie Vypúšťajú dym Vody bomba Odborník rekvizity pre C4 načasovanie bomba demontáž Odstrániť stehy Bomba dispozícii uniknúť izba
Sku: g10294
(0 Recenzie)
Novinka

€70.41 €76.53

Popis:

Zoznam produktov: C4 ovládací box 1;

Tlačidlo 2;

12 napájací adaptér 1;

Diaľkové ovládanie 1, Dymové bomby 5;(Fajčenie funkcia) Dymové bomby sú spotrebný materiál. Ak si chcete kúpiť viac dymové bomby. Prosím kliknite na kúpnu silu odkaz: Bzučiak verzia: Regulátor môže emitujú bzučiak zvuk. Hlas verzia: Radič s SD karty, používatelia môžu prispôsobiť hlas. Funkčné vlastnosti 1. Tlačidlo pohrebiska čas je možné nastaviť, maximálne 99 sekúnd.

(nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráča misoperation)

2. Čas odpočítavania môžete nastaviť, maximálne 99 minút a 59 sekúnd.

(nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráča misoperation)

3. Heslo odpojenia sekvencie je možné nastaviť.

(nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráča misoperation)

4. Vstavaný reproduktor, multi-stage scény dabing + výbuchu zvukový efekt.

Mladé hnutie (potrebné vybrať zvukový efekt funkcie)

5. Vstavaný nabíjateľná lítiová batéria s nabíjačkou.

6. Box telo je vybavená tlačidlo prepnúť.

Control (na zamestnancov, sa môžu vyhnúť hráča misoperation cez tlačidlo switch) 7. Špeciálne potreby môže byť prispôsobený!

Ako hrať (s zvukový efekt + dymu funkciu ako príklad)

Spúšť C4 Časovač:

Po zapnutí, stlačte dve tlačidlá súčasne s oboma rukami, ak chcete spustiť meranie času (uvoľnite tlačidlo čas na zúčtovanie), keď načasovanie čas dosiahne "odpočítavanie času", prehrať zvukový efekt "časovač podarilo, prosím, evakuovať v čase!", a spustiť časovač, sprevádzaný "kliešť" zvuk.

Bomba proces odstraňovania:

1. Podľa získaných stopy, hráči odstrániť 4 vedie v poradí. (tip: stopa je určená kombináciou tému. To môže byť farby, ako je červená zelená žltá modrá, alebo sériové číslo, napríklad 3-2-1-4)

2. Odpojenie postupnosť je zle a čas, nie je dokončená. Prehrať zvukový efekt "odstránenie postupnosť viesť vodič je zle. Zadajte zrýchlenie časovač režimu a rýchlo zapojte káblik drôtu. Ešte stále máte šancu odzbrojiť výbuchu. Na tento čas, odpočítavanie je urýchlený, hráč vloží viesť späť do obnoviť normálny časovač, a môže naďalej demontovať.

3. Postupnosť je správna a čas, nie je dokončená. Prehrať zvukový efekt", Blahoželáme! Demolácie podarilo! ", odpočítavanie času sa zastaví.

4. Keď odpočítavanie skončí, "viac" sa zobrazí, a zvukový efekt "hrať diskriminácie zlyhal! Maj sa! +Výbuchu zvukový efekt, dymové bomby dymu v rovnakom čase.

Verzia B: časovač tlačidlo + tlačidlo odstránenie C4

Funkčné vlastnosti

1. Čas na tlačidlo pochovávať (odstrániť) bomby je možné nastaviť, maximálne 99 sekúnd. (nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráč triedy prevádzky) 2. Čas odpočítavania môžete nastaviť, maximálne 99 minút a 59 sekúnd.

(nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráča misoperation)

3. Vstavaný reproduktor, multi-stage scény dabing + výbuchu zvukový efekt. (audio funkcie vybraných)

4. Vstavaný nabíjateľná lítiová batéria s nabíjačkou.

5. Box telo je vybavená tlačidlo prepnúť.

(na zamestnancov, sa môžu vyhnúť hráča misoperation cez tlačidlo switch)

6. Špeciálne potreby môže byť prispôsobený!

Hrať metódy úvod (s zvukový efekt + dymu funkciu ako príklad) spustiť časovač proces: po zapnutí, stlačte dve tlačidlá súčasne s oboma rukami, aby spustíte meranie času (uvoľňovacie tlačidlo čas na zúčtovanie), keď načasovanie čas dosiahne "trigger C4 časovač čas", prehrať zvukový efekt "Spustiť časovač podarilo, prosím, evakuovať v čase!" a začal odpočítavať, sprevádzaný "tick - tick" zvuk.

Úspešné bomba odstránenie: v časovač proces, stlačte dve tlačidlá s oboma rukami súčasne ak chcete spustiť meranie času (tlačidlo uvoľnite v procese tejto dobe

Jasné), keď načasovanie čas dosiahne "odpočítavanie času", prehrať zvukový efekt "Gratulujem, demontáž podarilo!" , odpočítavanie času sa zastaví.

Bomba odstránenie poruchy: keď sa odpočítavanie času je 0, "viac" sa zobrazí, a zvukový efekt "Bomba odstránenie chyby" sa bude hrať! maj sa! Výbuch zvuk ", v rovnakom čase, dymové bomby dymu. Typ C: heslo spúšť časovač + heslo odstránenie C4

Funkčné vlastnosti

1. Heslo pochovaný streliva (bomba demontáž) je možné nastaviť, so 6 číslicami vo všeobecnosti. (nastaviť pomocou diaľkového ovládania, aby sa zabránilo hráča misoperation)

Štítky: saund uniknúť izba prop, c4, farba dymu, čerpadlo dymu, c4 picasso, lulus časovaná bomba, uniknúť rekvizity zvuk, bomba hra, escaperoom prop, c4 čerpadla.

  • Číslo Modelu: tv7541585
  • Príležitosti: HALLOWEEN
  • Materiál: Akryl
  • Názov Značky: techvunsan
  • vzor: ŽIADNE

Súvisiace produkty