256 GB Micro SD Karty Retropie 4.6 Emulácia Stanica Pre Raspberry Pi 4 3D Boxart Video Ukážky - 14000+ Hry 50 Systému
256 GB Micro SD Karty Retropie 4.6 Emulácia Stanica Pre Raspberry Pi 4 3D Boxart Video Ukážky - 14000+ Hry 50 Systému
Sku: g105244
(5 Recenzie)
Novinka

€47.61

Popis:

Funkcie:

Naložené 256 GB micro SD karty pre Raspberry Pi 4 retro hra systému. Optimalizované PlayBox stavať aktualizované úplne nových RetroPie 4.6! Zapojte sa do svojho Pi 4 a začať hranie!

Bol som staviteľ rokov a je to naozaj úžasný stavať! Viac 14,300 hry a viac ako 50 systémy už nainštalované, vrátane ich hra kresby.

Hry majú video modul náhľady, 3D boxart, a kolesa (hlavička) čl. Používa najnovšie PlayBox RetroPie-EmulationStation, Pre 256 gb kartu, má vynikajúcu line up hry; premium video ukážka diela pre arkády a neogeo; viac organizovaný zoznam systémov podľa výrobcu, domáce konzoly, mobilné zariadenia, počítačové systémy a zbierok; povolené emulátor výber menu na hru boot, lepšie vopred nainštalované motívy;

Keď sa zobrazí karta, vyzve vás na mapu ovládači môžete mať pripojený do elektrickej siete, pri prvom zavádzať až v emulationstation mapovanie menu, ktoré sa vzťahuje na väčšinu systémov, a je jednoduché urobiť

Pozri, tam sú niektoré emulátory, že každý si vyžadujú ich vlastný radič nastavenie a tieto sú: Dreamcast, PSP a NDS.

Hra dielo je v celej knižnici. Hry majú video ukážky, ktoré hrajú taky, ako prejdete cez hru zoznam na každý systém. Úžasné menu-pozadie témy sú predinštalované, ktoré môžete ľahko prepínať hore, a mám nastaviť, aby sa náhodne na boot, ale to môže byť ľahko prepínať vypnúť v menu ak chcete, aby sa vaše obľúbené každý čas.

atď....

Obsah Balenia:

1* 256G Sd Kartu

DISCLAIMER:

Hoci už zahrnuté v systéme, všimnite si, prosím, RetroPie softvér a hry rom sú ZADARMO na stiahnutie (dostupné na internete), a sú zahrnuté bezplatne vám. Softvér je open-source. Platíte za diely a čas zhromaždiť a program/kód softvéru. Všetky systémy alebo karty sú dôkladne testované pred odoslaním. Užiť si!

Štítky: raspberry pi 4 b 8gb, nanopc t4, radpberry pi ventilátor, raspeberry pi 4 8gb, 256 gb micro sd karty, Atari, roseberry pi 3 veci, hra sd, raspberry pi, 256 gb.

  • Názov Značky: Tapdra
  • Kompatibilné Značka/Model: Iné

Súvisiace produkty