Svalový Stimulátor Masáž Rovnátka Upozorňuje Hlboké Therapy Relax Fascia Fitness Cvičenie Úľavu Od Bolesti, Elektrické Masér
Svalový Stimulátor Masáž Rovnátka Upozorňuje Hlboké Therapy Relax Fascia Fitness Cvičenie Úľavu Od Bolesti, Elektrické Masér
Sku: g107060
(0 Recenzie)
Novinka

€77.91 €147.00

Popis:

60389 Môže Sa Vám Páči

Package Zahrnuté:

1 * Masér

1 *Malé Okrúhle Masážna Lopta(Pre Malé svalové zotavenie)

1 *Špirála Hlavu(Pre kĺby tela)

1 *Vidlica Nohu Tip(Pre chrbtice, masáž)

1* s Plochou Hlavou(Pre celé Telo)

1 *Li-ion Batéria

1 *Napájanie Nabíjačky

1 *Užívateľská Príručka

1.V prípade, že potrebujete naozaj hlboko masáž je to produkt pre vás.

Ak je vaša práca v stavebníctve, ošetrovateľstva, športové, crossfit, atď. alebo robiť akýkoľvek druh zdvíhacieho alebo fyzicky filtračných prácu,potom budete potrebovať!

Ak budete tvrdo pracovať, pravdepodobne máte bolesti chrbta a často pravidelné masáže a najviac prenosné massagers len donrsquot dostať dosť hlboko potom sme sa odporúča táto masáž zbraň pre vás.

2.To je ticho. Absolútne tichá, v porovnaní s inými masáž zbrane.

3.4 Masáž Hlavy. Masér môže aktivovať svaly, stimulujú krvný tok, čo výrazne znižovať svalové zotavenie, úľave od bolesti.

4.Vymeniteľné masáž hlavy umožňuje telu, aby si multi-uhol masáž.

Produkt Displej

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Golstroj.sk je zhodné s doručovacou adresou pred uskutočnením platby.

2.Ruský kupujúcich, prosím, zanechajte nám vaše meno a priezvisko (väčšinou obsahuje 3 slová), čo je veľmi dôležité ,ak nie je niekedy môže vám môže ' t doručenie balíka.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov.len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred lode von.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinok našich produktov ,prosím, žiadne starosti.

4. Ak chcete výrobky balené dokonale (napr. dary, a pod.), najprv nás kontaktujte, sme môže poslať zásielku s osobitným package, aby sa zabránilo poškodeniu, ale musíte zaplatiť nejaký poplatok.

Prosím kliknite tu zaplatiť prepravné alebo extra poplatok. Vďaka!

1.Budeme posielať objednávky v nasledujúcich 2-5 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-40 dní z Číny na vás. (rôznych krajín s rôznymi prepravu spôsobom, tak použite iný čas, aby sa tovar)

2.Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

3.Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

1 .Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2. Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom vás spokojný.

Štítky: systém domáce cvičenie, orthodont, 360 kefa, dvojité kefka, domáce výkon muž, rovnátka na zuby, rovnátka, mi svalový stimulátor, kefa electr, muži svalový stimulátor.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Plnom Nabití: 4 zelené svetlá a 1 červená svetlo svetlé
  • Pracovný Čas: 2 + hodín
  • Názov Značky: yunchi
  • Čistá Hmotnosť: 1571g
  • Číslo Modelu: A2
  • Položka: svalov masáž zbraň
  • Nassage Hlavu: 4 hlavy
  • Eva Taška Veľkosť: 22*32.3*7.5 cm
  • Masáž zbraň farba: Strieborná/Čierna a Zlatá
  • Bettery: 24V lítiová batéria 1500mAh

Súvisiace produkty