TU-114 Testovanie Rozchod Paliva, ukazovateľ Tlaku v Automobilových Opravárenských
TU-114 Testovanie Rozchod Paliva, ukazovateľ Tlaku v Automobilových Opravárenských
Sku: g10803
(4 Recenzie)
Novinka

€13.77 €15.31

Popis:

TU-114 Paliva, ukazovateľ Tlaku v Automobilových Opravárenských Vybavené Ø90mm rozchod s dvoma váhy (psi a bar), čítanie z 0~140psi a 0~10bar Súprava obsahuje meď adaptér .Komplexná sada adaptéry a príslušenstvo pre moderné Schrader test port systémy vstrekovania paliva. Komponenty vybavené rýchle spriahacím systémom a bezpečnostným ventilom, aby sa zabránilo neúmyselnému vypúšťania paliva pod tlakom. Uvoľnenie tlaku ventilu vybavené dlho vypúšťacia hadica umožňuje bezpečné využitie paliva.

1 .Máme loď naše nástroje na celom svete.Ak vaša krajina nie je schválené na systém, prosím, kontaktujte nás.

2 .Všeobecne platí, že Objednávka bude odoslaný na druhý deň, Ak ste hutty pls nechajte nám správu.

3 .Nie sme zodpovední za akékoľvek dodávky v dôsledku nesprávnej alebo nedoručila adresu.

4 .Sme coud doručenie objednávky prostredníctvom UPS, FEDEX, TNT, DHL,ARAMAX,Shunfeng Express ,Čína príspevok A tak ďalej.Závisí to od vašej žiadosti.

5.Ak máte akékoľvek pochybnosti o prepravné náklady,prosím, kontaktujte nás

6.Každá krajina má iné pravidlá o custmos,Ak potrebujete platiť daň, je to vaša povinnosť k vašej krajine,prepravné náklady, je nemusia zahŕňať daň.

Keď dostal príkaz, pozrite si prosím starostlivo. Ak ste spokojní s našimi položky, Prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezdičiek ☆☆☆☆☆ aktívnej spätnej väzby. Ak máte akékoľvek nespokojní ,prosím, conatct nás skôr, než nechať negatívnu spätnú väzbu, budeme slove problém.

Štítky: palivo tlaková skúška, palivo pressur, tester univerzálny, egt meradiel, banka pre auto, muži tlakomer, injektor test, auto tester, otestujte, digitálny auto rozchod.

  • Názov Značky: YOTOBE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Tlakomer
  • Číslo Modelu: TU-114

Súvisiace produkty