Výcvik psa jumper Fantastické zub Psa LED Lietajúci Disk Tanier UFO 20 CM Zub Odolný Školenia Hračka Hrať žuť hračka hra
Výcvik psa jumper Fantastické zub Psa LED Lietajúci Disk Tanier UFO 20 CM Zub Odolný Školenia Hračka Hrať žuť hračka hra
Sku: g108319
(4 Recenzie)
Novinka

€4.74 €7.19

Popis:

Led frisbee blikajúce frisbee led lietajúci disk

Podrobný Popis

Balenie:

veľkosť: 20 cm Dia

materiál: PP

Ak máte radi Frisbee golf, ale neznášam, ak chcete zastaviť prehrávanie, ako Slnko ide dole, a potom v Noci-Leták môže byť práve to, čo potrebujete na dokončenie späť deväť a dať na svetlo zobraziť súčasne.

Noc Leták prichádza s dual optický reťazec multi farebné Led diódy, ktoré dávajú mimo iné svetské svietiť ako Letáku je prudko do vzduchu. Červené a modré svetlá aj flash a fázy do seba. Disky sú disky sú súťaže, veľkosť a hmotnosť, nepremokavé a môže plávať by mala skončiť vo vode, a sú napájané dve CR2032 batérie až do 30 hodín nočné použitie. To tiež robí pre nízke energie by ste mali hrať chytiť s vaše a nemusíte ho chcete mať šokujúce skúsenosti.

Disky sa tiež prísť s dva nastaviteľné wrap-around LED čelenky. Na čelenky môže byť buď červená alebo modrá pre hráčov, ktorí chcú hrať Ultimate a vedieť, kto sú hádzanie.

Nie sme maloobchodných balíkov dodanie.

Kvôli bezpečnosti letectva neobsahuje batérie

Štítky: šteňa pet hrať žuť, pes aktivita hry hrať, muž ufo, keramický tanier, psy vesmírna hra, disk psa, pozornosť disk, veľký lietajúci tanier, čierny pes hra, hračka pre psa, pre.

  • Súbor Typ: No
  • Hračky Typ: Lietajúce Disky
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Psy

Súvisiace produkty