KONCO 6 Hákov Káva Hrnček Háky, Kovový Držiak Pod Pult Hrnček Háčiky Stojan na Šaty, Zadajte Háčiky Kuchynské Nádoby, Stojan pre Závesné
KONCO 6 Hákov Káva Hrnček Háky, Kovový Držiak Pod Pult Hrnček Háčiky Stojan na Šaty, Zadajte Háčiky Kuchynské Nádoby, Stojan pre Závesné
Sku: g109092
(0 Recenzie)
Novinka

€3.82 €4.24

Popis:

KONCO-Najlepšie Kuchynské Strane

【Odolné & Krásny] vyzýva Vyrobené z kvalitného Železa, zaručuje hrdze odolná,Farba: Biela, vhodné pre váš domov. Veľkosť:10.4 X 0,6 X 2.56 palec.

【Ľahko Installate] vyzýva stačí posuňte závesné ramená na spodnej poličke či skrinke, a budete pripravení uložiť svoje obľúbené poháre.

【Ušetriť Miesto] vyzýva Bez kalkulácie viac počítadlo top priestor, čo je veľmi výhodné, visí stojan so 6 háčikmi na ukladanie a suché do vašej šálky a kuchynský Riad ako hrnčeky, espresso šálky, stierky, otvárač na konzervy, nožnice.Udržať svoju kuchyňu v poriadku.

【Viacúčelový] vyzýva nielen použitie v kuchyni, ale aj na väzby a opasky, šatky a kabelky storaging visí vo vašej skrini,na rozšírenie k dispozícii priestor na šatník, skrine, kuchyňa a viac miest.

Detaily produktu: Materiál: Železo, Veľkosť:26*6.5 cm Hmotnosť: 150 g Farba: black/white

*******100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ********

Ak nemáte absolútne milujú svoj produkt , garantujeme vám, že sme sa vráti vám 100% vašej objednávky, aj keď sme si istí, že budete milovať!

【Pracovný Čas] Vyzýva

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, Sme vám uspokojivú odpoveď do 24 Hodín.

【Warranty & Poštovné] Vyzýva

-Užite si 7 Dní vrátiť, ak akékoľvek problémy s kvalitou.

-Väčšina položiek bude odoslaný do 48 hodín.

【Zákaznícky Servis] Vyzýva

-Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

-Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, postupujte podľa našich obchodoch a nechať 5-hviezdy recenziu na nás, budeme mať Špeciálne ponuky pre našich nasledovníkov.

Štítky: kľúčové zložky, posteľ swing, háčik kuchyňa, medic kľúča držiteľa, kuchyňa orgán, Háčik, háčik železa stena, Auto Kľúč, káva držiteľ, striebro hrnček háčik.

  • Funkcia: Multifunkčné Kuchynské Nádoby, Stojan, Colthes Háčiky
  • Materiál: Žehlička
  • Č. Háčikov: 6

Súvisiace produkty