Kľúčové Úložný Stojan na Gitaru Keychain Držiteľ Jack II Rack 2.0 Elektrický Kľúč Amp Rack Vintage Zosilňovače Štandardné Darček
Kľúčové Úložný Stojan na Gitaru Keychain Držiteľ Jack II Rack 2.0 Elektrický Kľúč Amp Rack Vintage Zosilňovače Štandardné Darček
Sku: g148123
(3 Recenzie)
Novinka

€5.15 €6.45

Popis:

Popis:

JCM800 štandardná verzia 2.0 prichádza s hladkým upgrade povlak, vrátane real zosilňovač materiálov, 4M gitara plug krúžok na kľúče a 1 wall mount kit s hardvérom. Pridať veľa krásu do vášho domu, kancelárie, nahrávacie štúdio, nácvik priestoru alebo ľudských jaskyne!

Jednoduchá inštalácia

Držiak sa dodáva s skrytý stenu a jednoduchá inštalácia hardvéru. Môžete sa zavesiť na kľúč za menej ako 5 minút!

Veľkosť Produktu

Zahŕňa všetko, čo potrebujete zavesiť kľúč ako rocková hviezda

Odstránenie zadnej montážnu dosku na prístup k vášmu 4 tlačidlo krúžky, wall mount kit a pokyny.uman jaskyne! Jack M držiak prichádza s skryté stenu a jednoduchá inštalácia hardvéru. Môžete sa zavesiť na kľúč za menej ako 5 minút!

M Jack keychain je vybavený 4 gitaru grip keychains s kultovým logo M, ktorá je nielen veľmi vhodný pre zavesenie kľúčov, ale tiež môže vyjadriť svoju osobnosť a vyjadriť svoju lásku k hudbe.

Štítky: gitara luthier nástroj, elektrické gitary, plameň krku gitary, medic kľúča držiteľa, marshall časť, kľúč držiteľa box stenovú, držiak telefónu, reťaz kľúč, uf vintage, políčko tlačidlo stenu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty