Auto Palivo Benzín Injektor Cleaner Plynového Oleja Prísada Odstrániť Motora Uhlíka Vkladu Zvýšiť Výkon V Oleja Pre Šetrič Paliva
Auto Palivo Benzín Injektor Cleaner Plynového Oleja Prísada Odstrániť Motora Uhlíka Vkladu Zvýšiť Výkon V Oleja Pre Šetrič Paliva
Sku: g10928
(0 Recenzie)
Novinka

€5.84 €6.42

Popis:

>>>>Položku Detaily

Odrážky: 1、Ochrany olejové čerpadlo: znížiť rýchlosť starnutia vášho olejové čerpadlo a predĺženie životnosti vozidla.

2、Zlepšiť výkon: dosiahnuť "chemické olova, mangánu, síry zníženie" efekt, zmena vzduchu molekulárnej štruktúry vo vnútri motora,pridať azeotrop v palivách, znížiť odpor vzduchu vo vnútri motora, aby sa to úplne spáliť Viac zrejmé, keď sa používa staré autá a kamióny,

3、Jasné uhlíka vkladu: Po uplynutí jedného cyklu uhlíka v motorový systém bude postupne čistiť, aby sa znížilo poškodenie motora.

4、Ušetriť palivo: nech benzín úplne rozložený, na zníženie spotreby paliva, znížiť vaše náklady

5、Zníženie hluku:Zníženie hluku motora a zlepšenie stavu vozidiel, start-up latencie.

Auto Paliva Poklad Benzín Doplnkovej Látky Odstrániť Motora Uhlíka Vklad Uložiť Benzín, Zvýšenie Výkonu Prísada Do Oleja Pre Šetrič Paliva

Popis:

Oxid tkaniva a prelievanie obdobie (1-2 fľaše): palivo a uhlíkové usadeniny sú zmiešané spolu, a motor môže byť mierne otrasený.

Uhlíka, čistenie a vypúšťanie obdobie (3-4 fľaše): karbónové usadeniny, ktoré spadajú mimo budú vyčerpané s výfuk auta, a hluku motora sa zníži.

Hĺbkové čistenie a údržba obdobie (5-6 fľaše): nahromadené uhlíka nahromadené v roku, budú odstránené tak, že s benzínom môže byť plne napálený a spotreba paliva môže byť znížená.

1. Aplikovať výrobok priamo do palivovej nádrže pred hmôt (vyhnúť neúplné doplnenie) a potom pridať paliva, bez akýchkoľvek úprav motora.

2. zvládne jeden prípad (50-65 litrov) z benzínu na fľaše; najprv použiť dvojité, 5 fľaše na jeden cyklus.

3 Nové auto používať, Po nepretržitom používaní pre 1-2 cyklov, pridať každých 2000 km. Pre vozidlá so systémom viac ako 100 000 km, pridať každých 2000 km po nepretržitom používaní pre 2-3 cykly.

4.Suroviny tohto produktu nemajú žiadne vedľajšie účinky na vozidle.

Funkcie:

1. Zníženie hluku motora a zlepšenie stavu vozidiel, start-up latencie.

2. Antikorózne a mazanie: môže účinne zabrániť korózii ropovodu a vozidlo olej systém, tak ako na ochranu a predĺženie životnosti motora.

3.Jasné uhlíka vkladu: Po uplynutí jedného cyklu uhlíka v motorový systém bude postupne čistiť, aby sa znížilo poškodenie motora.

4.Šetriť palivo: nech benzín úplne rozložený, na zníženie spotreby paliva, znížiť vaše náklady

5.Ochrana olejové čerpadlo: znížiť rýchlosť starnutia vášho olejové čerpadlo a predĺženie životnosti vozidla.

6.Zlepšiť výkon: dosiahnuť "chemické olova, mangánu, síry zníženie" efekt, zmena vzduchu molekulárnej štruktúry vo vnútri motora,pridať azeotrop v palivách, znížiť odpor vzduchu vo vnútri motora, aby sa to úplne spáliť Viac zrejmé, keď sa používa staré autá a kamióny,

Špecifikácie:

Názov: Palivo Poklad

Čas použiteľnosti: 5 rokov

Kapacita: 65ML

Účinnosť: podporu spaľovania, šetrenie energie, vyvíjať výfuk, vyčistiť olej okruhu

Platné olej: Vhodné pre 90, 93, 97, 98 a iných triedach benzínu.

Ako používať: okrem pomer je 1:1000,každá fľaša môže byť použitý s 65 litrov benzínu.

Balenie Zoznam:

1*Prísady Benzín

>>>>Položka Ukázať

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a daj nám

vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: americký diesel výkon, asnu injektor cleaner, čistič injektor, magnetické šetrič paliva zariadenia, čistič dieselových, návrat oleja turbo gt2860, zelená motor cleaner, stroj na čistenie injektor, enginom, olej, auto šetrič paliva.

  • Položka Hmotnosť: 80g
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Objem: 65ml
  • Názov Značky: Fuenmo
  • Položka Druh: Prísady
  • Špeciálne Funkcie: Palivo Injektor Cleaner
  • Prísady Typ: Prísady Do Palív
  • Názov Modelu: Úspora Paliva
  • Druh Materiálu: šetrič paliva

Súvisiace produkty