Prenosné Bezdrôtové Bluetooth Karaoke Mikrofón Mobilný Telefón, Mikrofón, Karaoke Prehrávač pre Domáce KTV Narodeninovej Party
Prenosné Bezdrôtové Bluetooth Karaoke Mikrofón Mobilný Telefón, Mikrofón, Karaoke Prehrávač pre Domáce KTV Narodeninovej Party
Sku: g110424
(0 Recenzie)
Novinka

€12.20 €14.88

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

3 v 1 Karaoke Mikrofón Prenosné ručné bezdrôtové mikrofóny môže byť použitý ako mikrofón, reproduktor, Nahrávač. Vynikajúci dizajn našich karaoke mikrofón je veľmi vhodný pre vaše ruky, ktoré môžu, aby ste sa cítili pohodlnejšie. Vstavaná nabíjateľná batéria 2600mAh, posledných asi 6-8 hodín.

Vysoká Kompatibilita Podporuje Micro - SD kartu max 32GB (Nie je Súčasťou balenia) a pieseň sa prepnúť. Bluetooth, má veľké vzdialenosti spojenia(10m), a podporuje všetky zariadenia Bluetooth, vrátane IOS a Android telefóny, PC, notebooky a APLIKÁCIE, ako je YouTube a pod.

Vynikajúca Kvalita Zvuku dvojkanálový stereo reproduktory, tri vrstvy oka filter znižuje hluk propagácie. Profesionálny audio procesor a ladenie systému, vytvára ohromujúci KTV live-zdravé životné prostredie a nádherné echo ozvena.

Magický Zvuk a LED Svetlo Bluetooth mikrofón je čarovný hlas-zmena jedného. Má päť zvukové režimy: zvuk, dieťa hlas, ženský hlas, muž hlas, starý muž hlas. Farebné led indikátory zablikajú, čím zobraziť viac zaujímavé.

Najlepšie Darčeky a Spokojnosti Podporu Ideálny karaoke stroj pre KTV, disco a rodinné party, auto, stereo, nástroj na nahrávanie, interview, rozprávanie, live, ect. Jedinečný darček pre vašich priateľov alebo rodinu. Oblek pre dospelých a 4+ rokov staré deti.

Prenosné Nahrávacie Stroje:

Naozaj zábavná hračka mať okolo domu, cestovanie alebo v aute. Bez ohľadu na to, kde ste, môžete len dať to na a pripojiť k telefónu, a potom začať s trochu stranou a málo zábavné deje.

Dobrá Učebná Pomôcka:

Učiteľ môže využiť náš karaoke stroj ako učebná pomôcka v ich triede. To bude motivovať deti, aby sa dozvedieť, podporuje ich vyjadrovanie, verbálne a komunikačné zručnosti v pozitívnym spôsobom!

Obľúbený darček pre každého:

To by bolo úžasné darček pre každého. Najmä pre deti (4 roky +). Najlepšie Vianoce, narodeninové darčeky!

Hmotnosť: 385g(13.58 oz)

Výkon: 5W

Kapacita:2600mAh

Nabíjacie Napätie: DC 5V/1A

Typ batérie: lítiová batéria 18650

Frekvenčný Rozsah: 100HZ-10KHZ

TF Karta: Max 32GB (Nie je Súčasťou)

Everberation Režim: Zvukový efekt ozvena

Max. Hladina Akustického Tlaku: viac ako 115DB 1KHZ TDH Menej ako 1%

farba:Rose gold

Materiál:kov

Obsah Balenia:

1*Karaoke Mikrofón

1*USB Nabíjačka Cbale

Tipy:

Keď je mikrofón hovorí "NIE battary", poplatok ihneď. Keď energia je úplne vyčerpaný, mikrofón automaticky vypne a prestať pracovať. Batériu je potrebné nabiť a aktivovať ho s "5V nabíjací konektor" a USB kábel.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: telefón domov, pre domáce, ktv systém, mic učiteľ, ew300 g3, bluedio bluetooth mikrofón, dslr bezdrôtový mikrofón vysielač, bluetooth microphon, prenosný mikrofón mobilný, skupina mikrofón.

  • Číslo Modelu: Karaoke Mikrofón
  • Prevodník: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: Jeden Mikrofón
  • Štýl: Iné
  • Názov Značky: SODIAL
  • Použitie: Iné
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty