Predpona Xbox 360 slim licencia používané
Predpona Xbox 360 slim licencia používané
Sku: g110797
(2 Recenzie)
Novinka

€85.86

Popis:

Konzola Xbox 360 Slim To dali toto meno, pretože to je oveľa menší ako jeho predchodca vo veľkosti. Tento model tiež ponúka lepšiu ventiláciu, viac kompaktné umiestnenie elektroniky vo vnútri puzdra a prítomnosť konektor pre Kinect radič, ktorý vám umožní komunikovať s konzolou pohyby s. Všetko pre pohodlie Xbox fanúšikov

Rozsiahla knižnica hier umožňuje každému nájsť niečo pre seba. Obsahuje všeobecne uznávané hity a tvorby mladých Studios a exkluzívne. Avšak, hry nie sú jediná vec, na nákup Xbox 360. Funkcie konzoly tiež vám umožňuje sledovať filmy a fotografie, počúvať hudbu.

Na tejto stránke predpona s oficiálny firmware predáva. To znamená, že môžete spustiť len licencia disky na to. Navyše, ak systém zistí prítomnosť zmenu, je vo všeobecnosti zastaviť prehrávanie súborov z akéhokoľvek média do pôvodného softvéru je znovu nainštalovaný.

V tejto verzii "ixbox" tam bol ochrana proti prehriatiu. Ak teplota prístupy kritické, prefix bude automaticky vypnúť. Ak sa takýto problém vyskytne, tlačidlo napájania začne svietiť červená. Keď prípad chladí, budete môcť prístroj používať znova.

Tvorcovia Xbox 360 S nainštalované aktívny chladiaci systém vo vnútri konzoly. Bolo to vyriešiť problém časté prehrievanie a predčasné zlyhanie jednotlivých zložiek štruktúry. V rovnakom čase, jednotka má izoláciu proti hluku podložky a pevný disk vo vnútri zvláštny prípad. Vzhľadom na to, že hladiny hluku bola znížená na 20 až 25 dB.

Od konektorov na Xbox 360 slim je AV-out, HDMI, optický port pre výstup zvuku a 5 USB portov. Okrem toho, že je samostatný konektor pre Kinect. Teda, ovládač môžete pripojiť ku konzole, priamo, bez adaptérov.

Štítky: contrile xbox 1, Xbox360, konsole x box, série x muži, hry a dym ps4, xbox gamepad, valores xbox live gold, ovládanie prijímača xbox 360, jeden xbox, DN50.

  • Názov Značky: ŽIADNE
  • Pôvod: RU(Pôvodu)