Včelí Vosk Opakovane Skladovanie Zábal Nula Odpadov, Trvalo Udržateľné Ekologické Sendvič Syr Jedlo, Baliaci Papier, Kuchynské Skladovanie Občerstvenia Zábal
Včelí Vosk Opakovane Skladovanie Zábal Nula Odpadov, Trvalo Udržateľné Ekologické Sendvič Syr Jedlo, Baliaci Papier, Kuchynské Skladovanie Občerstvenia Zábal
Sku: g110995
(0 Recenzie)
Novinka

€7.78 €13.18

Popis:

Funkcie:

ECO-PRIATEĽSKÝ A UDRŽATEĽNÝCH MATERIÁLOV - Vyrobené z bavlny, trvalo vyťažené včelí vosk, jojobový olej, a stromových živíc. Včelí vosk potravín zábaly textílie a tlač sú certifikované spoločnosťou Global Textilné Štandard

EXTRA VEĽKÉ A CUTTABLE ZÁBALY - 33 x 100 cm (13 x 39 palcov). Môže byť cutted podľa potreby. Prírodná alternatíva k plastovej fólie. Zabaľte syr, ovocie, zeleninu a chlieb. Kryt misy alebo zabaľte si desiatu, keď kemp.

UMÝVATEĽNÝ A OPAKOVANE použiteľné - Využívať teplo z vašich rúk zmäkčiť zábal a tvoria viac ako misky, nádoby, alebo kus jedla. Ako zábal chladí, vytvára tesnenie a predajní potravín prirodzene. Ruky umyte neutrálnym mydlom a cool vody (vyhnúť teplej vody), a suchý vzduch len (žiadne žmýkanie). Vyhnúť mikrovlnné rúry a horúce teploty.

PRÍRODNÉ A trvalo UDRŽATEĽNÝ SKLADOVANIE POTRAVÍN - Naše opakované použitie včelieho vosku zábaly trvať asi 6 mesiacov, keď sa používa niekoľko krát každý týždeň, zatiaľ čo tradičné výrobky z plastu sa používa pre otázkou niekoľkých minút a môže pretrvávať v našom prostredí za 2000 rokov alebo viac a nebude rozložiť.

LIVE VÄČŠINA ZDRAVÝ ŽIVOT – Chráni vaše zdravie rodiny, vedie potravín, hygienických a čerstvé po dlhšiu dobu; Non-jedovaté, antibakteriálne a protiplesňové.

Upozornenia:

- Nepoužívajte surové mäso a mastné alebo kyslé potraviny, ako je hovädzie mäso alebo ryby.

- Ručné pranie v studenej vody so saponatom. Zavesiť, alebo ležal na suchu. Nie vyžmýkať.

- Uchovávajte mimo dosahu tepla, mikrovlnné rúry & umývačky riadu.

Špecifikácia:

Materiál: organická bavlna

Veľkosť: 100 * 33 cm

účinok: Zabaľte syr, ovocie, zeleninu a chlieb, med

Funkcia: trvalo Udržateľný, Prírodná alternatíva k fólie

Balenie zahrnuté:

1 33 cm*100 cm opakovane použiteľné včelí vosk potraviny zabaliť roll

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: včelí vosk zábaly včely, včelí vosk zábal, nula dechet, syr skladovanie, skladovanie potravín, príroda včelí vosk, včelí vosk zábal, stupačky pre moto, box syr, papier sandwich.

  • Účinok: Zabaľte syr, ovocie, zeleninu a chlieb, med
  • Veľkosť: 100 * 33cm
  • Materiál: Organická Bavlna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Trvalo udržateľný, Prírodná alternatíva k fólie

Súvisiace produkty