60*150 cm Kórea Keramické Tepelné terapie turmalín matrac, Liečenie Infračervené Zdravie Germánium Turmalín Kameň kúrenie Matrac
60*150 cm Kórea Keramické Tepelné terapie turmalín matrac, Liečenie Infračervené Zdravie Germánium Turmalín Kameň kúrenie Matrac
Sku: g111949
(1 Recenzie)
Novinka

€202.37

Popis:

Ceratonic Turmalín Jade matrac

Ceratonic Turmalín Jade matrac ponúknuť najlepšie zdravotné faktory. Far Infrared ray / Záporné Ióny / Tepelná Terapia

Čo je turmalín.

Turmalín je zlúčené s prvkami ako sú žehlička, ,, , alebo .

je to historicky uctievaný ako "magic" kameňom, ktorý je schopný chrániť ten, kto nosil ho. to má nezvyčajné a veľmi zvláštne schopnosti vytvárať elektrický náboj. Tento poplatok je povolené, drahokam na výrobu ďaleko infračervené fotónov, alfa vlny a negatívne ióny.Turmalín má rastúci povesť pre jej zdravotné výhody, najmä jeho schopnosť pomáhať organizmu detoxikácia procesu a posilniť imunitný systém.

Čo sú Ďaleko Infračervené Žiarenie a Negatívne ióny.

Ďaleko infračervené lúče sú neviditeľné vlny energie. Sú schopní a dosiahnuť vnútorné-väčšina regiónov tkanív, svalov a kostí. Prostredníctvom tohto ďaleko infračervené žiarenie a negatívne ióny jemne upokojiť, stimulovať a detoxikovať telo a myseľ. Záporné ióny sú tiež nesmierne dôležité pri určovaní náladu. Tieto tiež pomôcť zlepšiť krvný obeh a obeh rozšíria kapiláry, zodpovedný za prepravu krvi po tele. To zlepšuje okysličenie, regeneruje, čistí krv a pomáha detoxikovať telo orgány. Podľa odborníkov, táto detoxikácia funguje na veľmi hlbokej úrovni a umožňuje toxínov, prítomných v krvi sa účinne rozpustené.

Čo je tepelná terapia.

Tepelná Terapia funguje na princípe, že choré nádorových buniek, v dôsledku ich neusporiadané štruktúry, sú menej pravdepodobné, že bude schopná odolávať negatívnym vplyvom tepla v porovnaní s rokom zdravé bunky tela. Ako výsledok, keď sa rakovinové bunky sú von teplo, sú poškodené alebo dokonca zabitý. Kvôli účinkom tepla má na bunky, hypertermia (Tepelná Terapia) sa niekedy používa iba pre rozlíšenie priamo zabíjať rakovinové bunky. Ale častejšie sa používa v súčinnosti s inými tradičné liečby, zlyhanie nádorové bunky a aby ich viac ukladaných na iné spôsoby liečby. Napríklad, keď hypertermia sa používa skôr na radiačná terapia liečby, nádor je znížený viac naklonená žiarenia. Ako výsledok, iné viac tradičné liečby sú často úspešné. Pretože to funguje tak dobre, ako harmonizujúci terapia, často je spárovaný s iným liečba rakoviny metódy. Pacienti zažili úspech s hypertermia, dokonca aj v prípadoch, keď rakovina sa stať progresívne alebo má reoccurred.

Certifikácia

Štítky: nuga vyhrievané matrac, pre zdravie, muži turmalín, náramok s germánium, matrace, teplo lampa terapia, senior masážne matrace, cryolipolysis shockwave terapia, astma, jade matrac.

  • Teplota: 30-70 stupňov
  • Veľkosť: 60*150cm
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Kameň: Vysoká Kvalita Turmalín kameň
  • Funkcia: JEDĽA & Záporné ióny
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: Telo
  • Názov: Turmalín matrac
  • Názov Značky: biolife zelené technológie
  • Číslo Modelu: TM150

Súvisiace produkty