Displej Koľajových Nástroj,Musí Mať Nástroj na Inštaláciu na Okná a Dvere a Zásteny,Drevená Rukoväť a Oceľ Kolesá Trvanlivé a Ľahko sa používa
Displej Koľajových Nástroj,Musí Mať Nástroj na Inštaláciu na Okná a Dvere a Zásteny,Drevená Rukoväť a Oceľ Kolesá Trvanlivé a Ľahko sa používa
Sku: g114167
(1 Recenzie)
Novinka

€2.24 €4.07

Popis:

Popis:

MUSÍ MAŤ NÁSTROJ – silné a robustné Obrazovke Koľajových Nástroj je nutné mať nástroj pre rescreening okná a dvere a zásteny. Je to veľmi úsporný a dodáva veľkú hodnotu na veľké a malé obrazovky opravy pracovných miest. Funguje s väčšinou skríning materiálov.

ODOLNÁ KONŠTRUKCIA – S dreva rukoväť a oceľ konvexné a konkávne valec kolesá, Obrazovka Koľajových Nástroj je veľmi trvanlivý. Kovové kolesá postaviť sa proti oderu z obrazovky materiály a drevo na rukoväť je ľahko drží.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE a Inštalácia obrazovky s obrazovkou koľajových nástroj robí prácu oveľa jednoduchšie. Tento základný nástroj je pohodlne v ruke a kolesá otáčať hladko roll obrazovky a spline do rámu.

KONVEXNÉ A KONKÁVNE VALČEKY – kombinácia obrazovke koľajových nástroj má 2 mm vypuklé (round edge) oceľový valec na jednom konci a 4 mm konkávne (skosený okraj) oceľový valec na opačnom konci.

Funkcie:

Dĺžka: 22 cm

Priemer kolesa: 3.85 cm

Koliesko hrúbka: 0.25 cm (vhodné: menej ako 4 mm pásky)

Farba: Drevo farba+strieborná

Materiál: hliníková zliatina + drevo

Package Zahrnuté:

1 x Priadza tlaku kolies špeciálne nástroje

Upozornenie:

1. Prosím, aby trochu chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej, pls pochopiť.

Štítky: počítač invertor, požičovňa krúžok na kľúče, pin valček, brompton kolesá na bicykli, brány koliesko, Mať, prst stráže, sushi roll, cnc ručné koliesko, auto z nehrdzavejúcej ocele volant.

  • Materiál: hliníková zliatina + drevo
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kolieska Hrúbky: 0.25 cm (vhodný
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Priemer Kolesa: 3.85 cm
  • Displej Koľajových Nástroj: nástroj
  • Dĺžka: 22cm

Súvisiace produkty