Profesionálne Elektronické Mozoľov Odstraňovač Elektrické Nabíjateľná Pedikúra Nástroje Najlepšie Nohy Súbor Micro Pedi Nohy Starostlivosť Ideálny pre Pevný
Profesionálne Elektronické Mozoľov Odstraňovač Elektrické Nabíjateľná Pedikúra Nástroje Najlepšie Nohy Súbor Micro Pedi Nohy Starostlivosť Ideálny pre Pevný
Sku: g133222
(1 Recenzie)
Novinka

€10.80 €18.00

Popis:

Profesionálne Elektronické Mozoľov Odstraňovač Elektrické Nabíjateľná Pedikúra Nástroje Najlepšie Nohy Súbor Micro Pedi Nohy Starostlivosť Ideálny pre Hard Bullet Body: 1、Hladké Nohy: Po úplnom namáčanie vaše nohy, použite tento nohy polisher na zľahka vmasírujte päty alebo iné miesta, kde musíte odstrániť kukly. Po umytí aplikujte hydratačný krém.

2、Nepremokavé Fucntion: brúsenie hlavy môže byť tiež opláchnuť alebo rozmontovanom pre pranie, a celé telo sa dá umyť, veľmi hygienické.

3、Indukčného Nabíjania: telo má dva induktívne kontakty, ako dlho, ako dva induktívne kontakty sú zodpovedajúce do nabíjacej základne, bude automaticky nabíjať.

4、dvojstupňové Nastavenie: Podľa rôznych situáciách nohy, môžete si nastaviť vhodnú výstroj, na 1. alebo 2. výstroj.

5、Multifunkčné Peeling Stroj: Nie len môže byť použitá na nohy, ale aj na kolená, alebo iných miest, ktoré chcete starostlivosti, môžete tiež kompletné kozmetické ošetrenie doma.

Všeobecné použite metódu: 1. Prosím vyberte gumový kryt chráni pevný kožený roller pred použitím.

2. Uistite sa, že valec je pevne pripevnený k zariadeniu. Spustiť bez inštalácie navi.

3. Twist strieborný prsteň na ľavej ak chcete aktivovať zariadenie, jemne zasuňte valček na pevný pokožky a odumretých kožných budú odstránené. Výrobok je možné použiť iba na suchú pokožku. Nestláčajte ťažké, inak výrobok prestane fungovať.

4. Vypnúť a zistiť, či nohy kože je hladký, ako ste očakávali. Ak ešte nie, prosím, spustite zariadenie a opakujte vyššie uvedené kroky na dosiahnutie požadovaného účinku. Upozornenie: Nezabudnite, ak chcete produkt používať na rovnaké časti viac ako 3-4 sekundy. Ak sa pleť stáva bolestivé alebo zapálené, okamžite ich prestaňte používať.

5. Nechajte svoje nohy byť hladké znova.

6. Zase strieborný prsteň na pravej, ak chcete zariadenie vypnúť.

7. Utrite alebo opláchnite nohy na odstránenie nadbytočných odumretých.

8. Suché nohy dôkladne.

9. Aplikujte hydratačný krém na svoje hodvábne nohy a masáže.

Specfication: Materiál: Nový materiál ABS + elektronických komponentov + kaučuk + kvalitné motora + diamantové brúsne hlavy

Balenie: farba karta + plastový box

Balenie Zoznam: 1*Hosť

1*Brúsenie Brúsnym Hlavu

1*Nabíjací Dok

1*Konektor

Poznámka:

1. Tento výrobok musí byť používaný s suché nohy! Namáčanie nohy, alebo pri kúpe zmiernia starej kože, neprispieva na leštenie.

2. Musíte používať zariadenia a späť. Pobyt na jednom mieste dlho bude epidermis teplo rýchlo a spálené!

3. Keď brúsenie nohy, stačí len ľahko stlačiť tak, aby list preč, a nemusíte používať príliš veľa sily, inak to bude stáť elektrickej energie!

O Spätnej Väzby:

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, f kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.

Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Spätná väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

To je možné vyriešiť, ak nevieme o nich!

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Aabout Dopravy:

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia? prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: nohy poľský, dr scholl, súbor na päty, pedicur, scholz, pedikúra nástroj domov, nohu pedikúra domov, kožušiny nohy stolice domov, roller scholl, pedikúra nôh kúpeľných domov.

  • Použitie: Domov urob si sám
  • Číslo Modelu: Brúska
  • Druh: Elektrický Nástroj Časti
  • Drop Shipping/ Veľkoobchod: Podpora
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty