Kompresor Prenosný Malá Chladnička Chladič Freezer Domov A Auto Dopravno Chladnička 45L
Kompresor Prenosný Malá Chladnička Chladič Freezer Domov A Auto Dopravno Chladnička 45L
Sku: g114665
(0 Recenzie)
Novinka

€269.89 €293.35

Popis:

45L Kompresor Prenosný Malá Chladnička Chladič Freezer Domov A Auto Dopravno Chladnička

Úvod

Prenosné Chladničky 45L

Tento vynikajúci prenosný malé auto chladnička má stručné vzhľad s jednoduchý farebný sortiment čiernej a šedej. S jednoduchým ovládaním displej s digitálny ovládací panel, kompaktný, spoľahlivý a vysoko efektívny dizajn, ako aj jej dve napájacie káble, aby to ideálne pre vnútorné a vonkajšie chladnička použitie. Je ideálnou voľbou pre vás tešiť čerstvé potraviny a studené nápoje. Kúpiť teraz! Jednoduché a jednoduchá aplikácia vám umožní vychutnať si život. Predtým, ako ju použijete, prosím, nechajte ho stáť až 6 hodín pre chladnička dlhodobú životnosť.

Veľká Kapacita

Pohodlné Ovládanie

Ľudské-based Design

Premium Materiál

Domov A Používanie Auta

Funkcie A Údaje:

【VEĽKÚ KAPACITU] vyzýva - Poskytnúť veľký priestor pre potraviny a nápoje. Až 45 L (27 x 14 x 18 palcov), môžete uložiť veľké množstvo nápojov, zeleniny a ovocia v ňom. To je dosť pre malé strany alebo piknik na použitie.

【POHODLNÉ ovládanie] vyzýva Používateľa môžete nastaviť požadovanú teplotu na splnenie rôznych potrieb s Elektronickými Teploty Ovládací Panel, ktorý jasne zobrazuje vnútornú teplotu.

【ĽUDSKÉ-BASED DESIGN] vyzýva - Mať batérie a napätie systému ochrany s 3 settable úrovniach, ktoré môžu automaticky zabrániť vybíjaniu batérie, a chrániť vozidla počas jazdy na ceste. Obsahujú vymeniteľné drôtený kôš, ktorý umožňuje ľahké a rýchle čistenie.

【PREMIUM MATERIÁL] vyzýva - trvanlivé a korózii odolných plastov exteriéru a nerezový interiér, aby to ukotviť efektívne a majú dlhodobú životnosť. Dvoch ťažkých odnímateľné rukoväte pomôže ľahko používať chladničke.

【DOMOV A AUTO POUŽÍVAŤ] vyzýva - prenosná chladnička vlastní dva napájacie káble, jeden umožní byť napájaný z 12/24 V DC auto batérie, iný pripojenie 110 V-240 V AC príkon v interiéri.

Veľká Kapacita

Až 45 L, poskytuje dostatok priestoru pre potraviny a nápoje. Môžete dať veľké množstvo nápojov, ovocia a zeleniny v ňom. Ideálny na uspokojenie ľudí chuť do jedla. Žiadne obavy o nedostatok potravín v činnosti alebo na cestách.

Efektívne Chladenie

S kompresor technológia, môže rýchlo ochladiť na -20 stupňov s nízkou spotrebou energie. Užívateľ tiež môže nastaviť vhodnú teplotu pre splnenie rôznych potrieb a Elektronických Teploty Ovládací Panel a displej LCD, veľmi stručné a ľahko zrozumiteľné.

Elegantné Vnútorné Štruktúry

Obsahuje vymeniteľné drôtený kôš, a oddeľuje dve priehradky na rôzne funkcie (mraznička a chladnička). Elegantné vnútorné štruktúry dizajn umožňuje lepšie uspokojiť potreby používateľov, a robí to sa ľahko čistí, spotrebič. Rýchle čistenie!

Batéria Systému Ochrany

3 fázy napätie batérie a systému ochrany na ochranu vozidla počas jazdy na ceste. Tento dizajn pomáha adaptovať na rôzne podmienky a tiež chrániť váš batérie vozidla. to sa automaticky vypne, keď napätie batérie klesne pod stanovený úrovni.

Odolný Materiál

Odolný a robustný materiál robí to majú vysokú kvalitu, ktorými sa zaručuje dlhodobú životnosť. Korózii odolných plastov exteriéru, nerezový interiér a dve heavy-duty odnímateľné rukoväte. Všetky tieto tvary jeho shockproof dizajn.

Široké Uplatnenie

To môže byť použitý na vnútorné i vonkajšie príležitosti s 2 napájacie káble. Takže či už ste mimo parku na piknik, alebo len doma, môžete to brať tak, aby vyhovovali vašim Lete potrebuje. Je vhodný na mnohých miestach, Lode, auta, auto a tak ďalej.

Špecifikácie:

Rozmer: 27,1 x 13.6 x 18.2 palec

Kapacita: 45 L

Čistá Hmotnosť: 12.86 kg

Napätie: 12/24V DC (), 110-240V(AC)

Celkový Príkon: maximálne 45 w

Spotreba energie: 0.2 kw.h/24h

Chladenie Rozsah: -20 až 10 Stup.C

Technológie: Kompresor

Záruka: 1 rok

Obsah Balenia:

1 X 45L chladnička

1 X DC napájací kábel

1 X Adaptér, napájací

1 X užívateľská príručka

Štítky: kompresor pre, kompresor mrazničky, kompresor chladničky 12v, kompresor malé, pan chladnička, laser vevor, 220v kompresor, 45l batoh, ezetil auto chladnička, sústruh vevor.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: BXYSSCZSH-CF45001
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: VEVOR

Súvisiace produkty