Waterjet Náhradné Diely Prachotesný oblek pre 6.35 mm vonkajší Priemer Trysky
Waterjet Náhradné Diely Prachotesný oblek pre 6.35 mm vonkajší Priemer Trysky
Sku: g153537
(1 Recenzie)
Novinka

€8.50

Popis:

Naša spoločnosť sa zameriava na ďalšej generácie waterjet cutting system technológia, robot waterjet cutting pracovisko, sídlo, ako profesionálne výrobcu v Číne, ponúkame zákazníkom s rozličnými robot waterjet cutting riešenia, a zároveň poskytuje spoločné značiek kompatibilné s najdôležitejšie náhradné diely. Po výskumu a vývoja, ktoré sme získali mnoho patentov súvisiacich s waterjet technológie, kde vám ukážeme, veľký tím predajni a zahraničného obchodu, obchodných tímov.

Robot waterjet cutting má rôzne štruktúry typov, najčastejšie štruktúry sú stropné typ podstavec typu, na boku umiestnený, rezanie platformu držiak štruktúra má rotačné, pevné, pull-out, atď. , zabezpečenia ochrany štruktúra má domu plne uzavreté, dom semi-zatvorené, citlivé na svetlo bezpečnostné bariéry typu. Robotické waterjet cutting stanicu vo všeobecnosti 1-6 roboty zbraní, vysoký tlak intensifier čerpadla môže poskytnúť až tri roboty pracujú v rovnakom čase.

Ultra-vysoko-tlak vodného prúdu booster čerpadla až 60.000 psi, robot vody rezanie ústie priemer všeobecne vyberte položku Č. 7" (-0.17 mm) clonu. WIN WIN poskytuje najviac kompletný robot waterjet cutting riešenia, a máme navrhnuté a vyrobené širokú škálu robotické vody rezanie pracoviská s pokročilou technológiou a bohaté skúsenosti integrovať roboty, ako sú ABB, FANUC, KUKA a iné roboty s WW ultra-vysoký tlak waterjet intensifier čerpadlá a rezných hláv na automobilových interiérov, výroby lietadiel a pod.

FAQ

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité ,prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a 5stars ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo servic es ,prosím, neváhajte a t o kontakt nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme!

Štítky: cnc waterjet, waterjet cutting časti, 3018 cnc, waterjet časť, tryska waterjet, vedúci waterjet, čerpadlo waterjet, apw, cnc dodanie, hliníkový nosník.

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Číslo Modelu: WW

Súvisiace produkty