Multifunkčný Telefón Nahrávanie Box Podporuje Karty SD Landphone Záznamník Zariadenie SD Kartu Ully Automatické Telefónne Nahrávanie
Multifunkčný Telefón Nahrávanie Box Podporuje Karty SD Landphone Záznamník Zariadenie SD Kartu Ully Automatické Telefónne Nahrávanie
Sku: g116522
(0 Recenzie)
Novinka

€22.25 €29.67

Popis:

Najvýhodnejšie nezávislé SD kartu telefón nahrávanie box, bez počítača, plne automatické nahrávanie.

Zabudovaný LCD displej, zabudovaný reproduktor a konektor pre slúchadlá, real-time dotaz a živé prehrávanie. Nezávislý telefón nahrávanie box prijíma SD kartu ako záznamové médium, ktoré je, nahrávanie a prehrávanie, ktorý je veľmi vhodný pre telefón nahrávanie potrieb jednotlivcov a komerčných používateľov.

1. Vysoko integrované a užívateľsky príjemný dizajn, ultra-vysoká kapacita skladovanie nahrávanie obsahu, vyhýbanie sa problému malou kapacitou, ako sú pásky alebo hlasový záznam.

2. Vstavaná funkcia automatické vytváranie priečinkov podľa dátumu. Napríklad, nahrávanie súborov na September 9, 2009, je uložené v priečinku 20090909 a nahrávanie názov súboru je pomenovaný po skončení nahrávania čas začiatku. To je veľmi výhodné pre správu a dopyt historické nahrávky.

3. On-line funkcia prehrávania: môžete prehrávať obsah z predchádzajúceho volať kedykoľvek, a môžete hrať originálne nahrávky na druhej strane aj počas hovoru.

4. Nahrávanie bez počítača: záznam sa ukladá na SD kartu SD kartu môžete kedykoľvek vymeniť, a to podporuje hot swap. Užívatelia si kúpiť kartu SD sami (SanDisk SD karty alebo Prekonať SD karty sa odporúča), ktorý podporuje SDHC karty až do 32 G, ktorá môže byť nahradená v bude. Môžete tiež skopírovať SD kartu nahrávanie súboru do počítača a hrať to s WINODWS vstavaný prehrávač Nahrávanie môže byť tiež hral s hráč softvéru, ako sú napríklad Baofeng Yingyin, QQ Yingyin, atď.

5. Automatický a manuálny režim: podporuje dva režimy automatického nahrávania a manuálne nahrávanie, všetky nahrávky v high-impedancia režim, ktorý nebude mať vplyv normálne hovory a nebude si všimol, druhá strana. Prichádzajúce hovory sú automaticky zaznamenané v predvolenom nastavení.

6. To nie je len telefón záznamového zariadenia, ale tiež môžete prehrávať hudbu, ak nie je vo formáte MP3 hudby v vložená SD karta, ktorá je ekvivalentná ďalšie MP3 prehrávač.

7. Telefón nahrávanie box poskytuje štandardný 3,5 MM slúchadlá, ktoré môžu byť pripojené slúchadlá ak chcete počúvať nahrávku bez rušivých ostatné " práce.

Keď SD karta nie je vložená, na obrazovke: vložte Prosím SD karty! Nemôže nahrávať v tejto dobe, ale to nemá vplyv na normálne hovory

Štítky: amoled displej samsung, podpora smartphone lit, hikvision sd rekordér, book obal pre samsung galaxy s10e, predstavujú telefón lit, sd kartu nahrať, bruce willi, tričko dj, podpora lit telefón, sd rekordér hifi.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Záznam Audio Formát: mp3
  • Certifikácia: CE
  • Prehrávanie Formátov: WAV
  • Názov Značky: eOQO
  • S Reproduktory: Áno
  • Package: Áno
  • Externá Pamäť: Áno