Predpoveď Počasia Fľaša Búrka Fľaša Sviečkový Ozdoby Pre Malé Meteo Staníc V Domoch, Kanceláriách Narodeniny Valentine Darček
Predpoveď Počasia Fľaša Búrka Fľaša Sviečkový Ozdoby Pre Malé Meteo Staníc V Domoch, Kanceláriách Narodeniny Valentine Darček
Sku: g116913
(0 Recenzie)
Novinka

€10.39 €18.22

Popis:

Odrážky:

1、Búrka Sklo: búrka sklo je nástrojom na predpovedanie počasia. Podľa počasia vzor vašom každodennom živote, to môže zmeniť viaceré fyzické štátov do viacerých: jasno, polojasno, malé bodky, malé hviezdy, snowflake kryštály, tenké čiary.

2、Dávnych Princíp: predpoveď počasia, fľaše, bol prvý vynašiel Britského námorníctva poručík (Robert Fitzroy) a používajú sa na Európske lode v 19. storočí. Ako počasia pozorovanie zariadenie, biológ Darwin ho používa na pomoc námornú navigáciu. Zmeny v tlaku vzduchu môže predvídať zmeny v počasí. To sa stalo moderného umenia a počasie forecaster.

3、Pohodlné a Praktické: Rozvíjať rôznych režimoch v závislosti na zmenách teploty. V prípade, že voda v pohári je transparentné, znamená to, že počasie je jasné. V prípade, že voda v pohári je zamračené, počasie je zamračené.

4、Vynikajúci Vzhľad: weatherman je vyrobený z vysoko borosilikátového skla, s vynikajúcou kvalitou a jedinečný retro sviečkový vzhľad. Či už hľadáte zaujímavé a jedinečné dekorácie na stôl alebo stôl, môžete ju umiestniť v strede spálni alebo v obývacej izbe, aby upútali pozornosť, ktorá môže pridať atmosféru do vášho domu, spálňa, bar, kancelárske a hotelovej izbe.

5、Dobrý Darček: Tento jedinečný a nezameniteľný remeslo robí to Valentína, narodeniny, Vianoce, Nový Rok alebo akékoľvek iné atraktívne darčekové chcete zapôsobiť prostredníctvom svojej exkluzívnej darčekovej krabičke balenie!

Funkcie:

1. Prirodzené a Krásne Dekoratívne Fľaše: tvorivé sklo počasie je nádherné remeslo, ktoré môžu byť použité na výzdobu balkónom, obývacej izby, kancelárie, hotely, bary a spálne. Zdieľať s rodinou a priateľmi, pretože to je krásne domáce dekorácie zo skla.

2. Magické Búrky Sklo: Od jasno až polojasno, od krištáľovo na sneh, je možné očakávať, že kvapalina bude slnečno, oblačno, slabý dážď alebo búrky.

3. Jedinečné Darčeky: Narodeniny, svadba, Valentína, Deň matiek, Deň otcov, Deň Vďakyvzdania, Vianočný darček.

4. Veľkosť a Umiestnenie: O 18* 6* 6typ/ 7* 2.4* 2.4 v, najlepšie je umiestniť ho v tieni domu, v blízkosti veľké okná a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

5. Pomocou Tip: búrka sklo môže trvať jeden až dva týždne pre crystal stabilizovať a adaptovať sa na prostredie. Ak chcete zobraziť výsledky testu, môžete zmraziť v chladničke pol hodinu až hodinu vidieť efekt zmeny.

Špecifikácie:

Názov: Predpoveď Počasia Fľaša/Storm Fľašu

Materiál: vysoko borosilikátového skla, kvapalné a drevený základ

Veľkosť: cca 6*18 cm/2.4*7 palcový

Jednotný súbor váha: cca 175 g

Veľkosť balenia: o 7.8*7.8*27.8 cm/3.07*3.07*10.94 palec

Platné príležitostiach: home office

Funkcia: predpoveď počasia, domáce dekorácie(Je možné predpovedať, že od jasno až polojasno, od krištáľovo na snehu, kvapaliny, bude slnečno, oblačno, slabý dážď alebo búrky. Poznámka: zmena teploty je najdôležitejším faktorom pre krištáľovo rastu.)

Balenie Zoznam:

Predpoveď Počasia Na Fľaše*1(Vrátane Podstavca)

Poznámka:

Búrka sklo môže trvať jeden až dva týždne pre crystal stabilizovať a adaptovať sa na prostredie. Ak chcete vidieť výsledky testu, môžete zmraziť v chladničke pol hodinu až hodinu vidieť vplyv zmien.

FAQ:

1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch.

2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný. Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie.

3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu. Dáme to najlepšie riešenie.

Poštovné a package:

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Štítky: meteo stanica drop sklo, zem svietidla, darček valentin, milujem ťa, domáce stanice, nábytok, záhradný set, wa meteo stanica, stanica meteo, počasie fľaše, predpoveď počasia.

  • Búrka fľašu: predpoveď počasia na fľašu
  • Materiál: Sklo
  • Štýl: Moderné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: láska

Súvisiace produkty