Bezdrôtový Dynamický Mikrofón, UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém s Prenosným Prijímačom pre Dom Strán, Karaoke, Stretnutie
Bezdrôtový Dynamický Mikrofón, UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém s Prenosným Prijímačom pre Dom Strán, Karaoke, Stretnutie
Sku: g120376
(1 Recenzie)
Novinka

€17.18 €20.94

Popis:

Bezdrôtový Dynamický Mikrofón, UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém s Prenosným Prijímačom pre Dom Strán, Karaoke, Stretnutie ŠIROKÝ APLIKÁCIE - Táto bezdrôtový ručný mikrofón sa dodáva s 6.35 mm (1/4 palca) konektor, môžete ho pripojiť k akémukoľvek zvukovému systému, ako PA, mixéry, reproduktory, zosilňovače a karaoke

6,5 MM do 3,5 MM ADAPTÉR - 3,5 mm adaptér je súčasťou umožňuje mikrofón byť použité pre autorádia, zosilňovače, systémy domáceho kina, KTV, miešanie konzol, turistických autobusov a hudby typov zariadení, ako soundbars.

PLUG & PLAY - Tento dynamický mikrofón je ľahko ovládateľný, napájaný 2 AA batérie(NIE je SÚČASŤOU), stačí jednoducho zapojiť ho reproduktora, potom môžete hovoriť na mikrofón v 80ft pokrytie. Vysoko-kvalitný zvuk, prenos, jasné hlasové a bez spätnej väzby, bez skreslenia.

SKVELÁ KVALITA ZVUKU - UHF bezdrôtová schopnosť poskytuje silnejší jasnejší signál a lepšiu kvalitu zvuku, čím sa znižuje možnosť rušenia a výpadky, tiež je to cardioid mikrofón, ktorý je dobrý na odmietnutie zvuky z iných smeroch, veľký mikrofón pre live performance, zvuk, výstuže, a štúdiové nahrávanie.

Skvelé pohodlie & Flexibilita - bezdrôtový mikrofón umožňuje používateľom chodiť v 80ft rozsahu, ako budú, aj vám vynikajúcu kvalitu zvuku.

Upozornenie: Tento balík obsahuje iba bezdrôtový mikrofón systém. Stále musíte mať ďalšie zvukové zariadenie (reproduktor alebo zosilňovač) na výstup zvuku.

Neodporúčame používať s prenosný Bluetooth reproduktor nižšia ako 15 wattov, ako JBL charge, Doss Stlačte tlačidlo.

Prosím, uistite sa, že použiť priložený USB nabíjací kábel na nabíjanie vášho mini prijímač, iné káble USB nemusí fungovať správne.

Materiál:ABS

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 * mikrofón

1 * USB kábel

1 * bezdrôtový prijímač

1 * 6.35 mm adaptér

1 * užívateľská príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: veľké nohy bicykli, filter tabaku mužov, filter vaničky matný, hirošime nálepky, veľké skladacie strom, veľké forme onigiri, iphone 7 tpu kryt, hip hop rifle vysoký, filter rúry cigár.

  • Použitie: Karaoke Mikrofón
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Prevodník: Iné
  • Súbor Typ: Jeden Mikrofón
  • Názov Značky: SODIAL
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Ručný Mikrofón

Súvisiace produkty