Poľsko skladu 80W CO2 Laser Rytec Rytie Rezací Stroj s RD Radič
Poľsko skladu 80W CO2 Laser Rytec Rytie Rezací Stroj s RD Radič
Sku: g120449
(0 Recenzie)
Novinka

€1 454.02 €1 615.58

Popis:

Poľsko skladu 80W CO2 Laser Rytec Rytie Rezací Stroj s RD Radič Úvod: Nové Laserové Gravírovanie a Rezanie Stroj. Stroj je druh Laserové Rytie Stroj Systém vybavený Co2 laserové Trubice,používa sa na engrave na drevo, bambus,plexisklo,crystal,koža,guma, mramor, keramika a sklo a pod.To je najvhodnejšie a preferovaný výber zariadení v priemyselných odvetviach, ako sú reklama, darčeky, obuv,hračky a pod.Podporuje viacero grafických formátov, ako sú HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI a tak ďalej.Tento stroj je vybavený DSP Systém Kontroly RDdraw,tiež podporuje CorelDraw/AutoCAD a iné vopred softvéru.Musí sa spojiť s počítačom pomocou USB kábla pri zmene nastavení stroja pre dizajn súbory môžete preniesť súbor s USB memory stick na počítači, alebo môžete stiahnuť na stroj priamo s USB kábel od počítača.Aj na tú istú Prácu,ktorú môžete urobiť nastavenia s rôznymi farebnými na softvér a tiež môže robiť diery.A to môže nohy oddelene od hlavnej stroj.Stroj má dvere, ktoré sa dajú otvoriť ubytovať väčšiu materiálov.

Platné Materiál:

Drevo,bambus,jade,mramor,organické sklo,krištáľ,plastové,odevy,papier,koža,penelope,guma,keramika,sklo , textil rezanie, priemyselnej výroby prototypov, priemyselné značenie, signmaking, lekárske časť ce, leteckých, architektonických modelov, špeciálne reklamné, plastov fabricating, flexo, mieste nákupu, gumových pečiatok, rámovanie obrazu, dar, výroba, bar coding, gravírovanie, tesnenie rezanie, hádanky, skriniek, ocenenia a uznávanie, osobné perá, dvere vleky, strih prejdite vzory, hry a hračky, prst kĺbov, inlay & prekrytia, bratstvo, pádla, music boxov, light switch dosky, šperkov, boxy, označenie časti, router šablóny, písací stôl sady, šrot rezerváciu, fotoalbumy, šperky, remeslá, talianske pôvaby.

Vhodné Odvetvie:

Reklama,umenie a remeslá,kožené,hračky,odevy,model,stavebné čalúnenie,počítačové vyšívanie a výstrižok,balenie a papierenskom priemysle. Funkcie: FDA,CE Certifikácia, ISO9001 Certifikácie Kvality. Hladké a Presné Gravírovanie a Rezanie. Výstup z RDdraw priamo podporuje aj CorelDRWA a Auto CAD. Optimalizácia mechanických a elektrických dizajn. Viac priateľský ovládací panel s farebnou Obrazovku, anglickom, francúzskom, nemeckom, Talianskom, španielskom a viac jazykov, aktualizuje sa... Vzdialenosť rezanie až 256 Farieb. Jeden kľúč na inštaláciu , pohodlnejšie. Použiť virtual array zoznam a ďalšie off-cut graf uvedomiť si off-cut funkciu Strojov s kŕmením zariadenia môžu realizovať cyklický model práce-kŕmenie-pracovné Rozhranie USB, U-Flash Disk Podporované,Stroj bude čítať súbory z pamäťovej karty memory stick,môžete pracovať aj bez PC. Vzduchu Pomáhajú Odstrániť tepla a horľavé plyny z rezanie povrchu a aby gravírovanie a rezanie projekty hračkou. Prijať pokročilá DSP digitálne ovládanie systému, medzinárodné štandardné laser napájanie,integrovaný rámec štýl 2 rokov zdarma záruka a životnosť zadarmo údržby . Technické: riadiaci systém:DSP Pracovné veľkosť: 20"x28"(500mm x 700 mm) s dvojitým strane otvorených dverí Hore a dole pracovnej dosky: 7.8" (200 mm) Laserové trubice typu: Co2 Sklo zapečatené laserové trubice Laser výkon: 80 W typ Ovládača: Micro Krokovanie Motora Max rýchlosť: 1000mm/s Rozlíšenie: 1000 DPI Miesto presnosť: 0.01 mm PC Rozhrania: USB2.0 a USB Disku Softvér: AutoLaser Obrázok forma: HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI Stroj Rozmer(d/Š/v): 1150*860*970(mm) Balík, Rozmer(V./Š/H): 1700* 1000*1200 (mm) Package: Štandardné Drevená kazeta na vývoz, N.W.: 125 KG G. W.: 185KG Pakage obsahuje: 1 X puzdro 1 X odvod Vzduchu ventilátor 1 X Vzduchové Čerpadlo 1 X Komunikačný kábel 3 X Odrážať optika (nainštalovaný v počítači) 1 X Focus optika (nainštalovaný v počítači) 1 X Laserové trubice Ostatné nástroje 1 X užívateľská Príručka (CD)

Obrázky

Štítky: 300w laser, loď z poľska, papier laserové gravírovanie, aa batéria checker, co2 laser rytec rada, laser rytec španielsko, 80w co2, sklad, sústruh vevor, poľsko tričko.

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Názov Značky: VEVOR
  • Číslo Modelu: KH7050