Nafukovacie Boxerské Vrece Školenia Poistný Cvičenie Vody Base Dierovanie Stojí Vrecia Fitnes pre Deti, Dospelých Telo Build
Nafukovacie Boxerské Vrece Školenia Poistný Cvičenie Vody Base Dierovanie Stojí Vrecia Fitnes pre Deti, Dospelých Telo Build
Sku: g120709
(0 Recenzie)
Novinka

€12.23 €17.22

Popis:

Odrážky:

1、Vysoko kvalitného PVC: nafukovací box stĺpec je vyrobená z vysoko kvalitného PVC, stavebný materiál. Je to opatrenie, o 61inches / 155CM vo výške a to odrazila rýchlo a ticho. Skvelé pre každého cvičenia a hry.

2、Bezpečnosť a Trvanlivosť: Robustný PVC materiálu zabezpečuje bezpečnosť a trvanlivosť. Okrem toho, mäkké gumy je plnené do ringu a je uzavretá.

3、Použite Postup: Otvorte spodný a naplňte ho vodou alebo pieskom na pridávať váhu a urobiť z neho stoja stále na zemi.

4、Ideálne pre Fitness: Nafukovacie pieskom sú ideálne pre fitness a stres. Zlepšiť koordináciu a flexibilitu, spáliť kalórie a zníženie napätia a zvýšenie flexibility a hand-eye koordináciou. Zakaždým, keď si loptu, to je tiež ideálnou voľbou pre Taekwondo školenia. Môže byť použitý pre dospelých a deti.

5、Praktické a Bezpečné: školenia stĺpec možno zložiť a skladovať. To je praktické, bezpečné a ideálne pre deti box inštruktorov, pretože tam žiadne riziko zranenia, čo vám umožní spáliť kalórie a uvoľnenie stresu. To je určite výber perfektný darček.

Vysoko kvalitného PVC: nafukovací box stĺpec je vyrobená z vysoko kvalitného PVC, stavebný materiál. Je to opatrenie, o 61inches / 155CM vo výške a to odrazila rýchlo a ticho. Skvelé pre každého cvičenia a hry.

Bezpečnosť a Trvanlivosť: Robustný PVC materiálu zabezpečuje bezpečnosť a trvanlivosť. Okrem toho, mäkké gumy je plnené do ringu a je uzavretá.

Použite Postup: Otvorte spodný a naplňte ho vodou alebo pieskom na pridávať váhu a urobiť z neho stoja stále na zemi.

Ideálne pre Fitness: Nafukovacie pieskom sú ideálne pre fitness a stres. Zlepšiť koordináciu a flexibilitu, spáliť kalórie a zníženie napätia a zvýšenie flexibility a hand-eye koordináciou. Zakaždým, keď si loptu, to je tiež ideálnou voľbou pre Taekwondo školenia. Môže byť použitý pre dospelých a deti.

Praktické a Bezpečné: školenia stĺpec možno zložiť a skladovať. To je praktické, bezpečné a ideálne pre deti box inštruktorov, pretože tam žiadne riziko zranenia, čo vám umožní spáliť kalórie a uvoľnenie stresu. To je určite výber perfektný darček.

Funkcie:

Ľahko sa prenáša, dá sa použiť kedykoľvek a kdekoľvek

Špecifikácie:

Nafukovacie výška:

Malá veľkosť: cca 145 CM/57.08 v

Veľkosť: cca 155CM/61.02 v

Balenie Zoznam:

1 * Nafukovacie Post Boxu

Štítky: kickbox tašky, tašku punč, aqua taška, boxerské hlava, aqua šidlo vrece, logo obuvi, rýchlosť boxovacie vrece stojí, speedbag otočný boxerské, muži posilňovňa, crossfit vrecia.

  • Feature4: Praktické a Bezpečné
  • Druh: Vrecia Category
  • Feature3: Ľahko sa prenáša
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Stojí Boxovacie Vrece
  • Feature1: Vysoko kvalitného PVC
  • Feature5: Rýchle dodanie
  • Feature2: Bezpečnosť a Odolnosť
  • Vek: Iné

Súvisiace produkty