Do vrecka 15 v 1 Bicykli Repair Tool Kit Hex Kľúča/Imbusový Kľúč/Imbusový Kľúč,Skrutkovače,Zásuvky,Kľúč Plochý Kľúč,požičovňa náradia
Do vrecka 15 v 1 Bicykli Repair Tool Kit Hex Kľúča/Imbusový Kľúč/Imbusový Kľúč,Skrutkovače,Zásuvky,Kľúč Plochý Kľúč,požičovňa náradia
Sku: g120746
(0 Recenzie)
Novinka

€7.11 €7.48

Popis:

Do vrecka 15 v 1 Bicykli Repair Tool Kit Set

Hex Kľúča/Imbusový Kľúč/Imbusový Kľúč

Skrutkovače

Pätica Kľúča

Plochý Kľúč

Zásielky

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

DOBA prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy, možno dlhšie, než je obvyklé v priebehu prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Nie sme zodpovední za zadržaných vaše miestne zvyky. Nemôžeme kontrolovať akékoľvek možnosť alebo práva, ktoré colné drží. Ak váš colné držať vaše produkty a nie uvoľniť späť k vám z akéhokoľvek dôvodu, pravidlo alebo politiky, nebudeme vrátenie a nie sú zodpovedné za takéto veci.

Po-predajný servis a spätná Väzba

Po zobrazení položky, ak máte nejaké

Ponúkame 7/24 služby. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Váš dotaz budú odpovedali v priebehu 12 hodín.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak sa vám páči výrobku , prosím zanechať 5-hviezdy pozitívne na nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby dodávať produkty najvyššej kvality.

Ak sa vám nepáči produkt, alebo tam sú niektoré problémy s produkte, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo obchodného manažéra alebo hlásenie v Golstroj.sk PRED odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, sa Budeme zaoberať vám vyriešiť všetky problémy, akonáhle je to možné.

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu!

Štítky: 50cc vrecko na bicykli súpravy, požičovňa kocky, vrecko na bicykli telo kit lacné, pro bike tool kit, 3 mm kľúč, allen skrutkovač, zoku tool kit, bike nástroj, imbusový kľúč, bicykel oprava stáť.

  • Druh: Multifunkčné Náradie

Súvisiace produkty